First Product Image
 • Saját sikerének áldozata
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek

MGO 250+ Manuka mézes szirup (100 ml)

Utolsó tételek a raktáron
13 600,00 Ft
Áfával együtt
2 Értékelések

MEGÚJULT TERMÉK!

A MGO 250+ Manuka mézes szirup gyorsan és hatékonyan csillapítja a torok- illetve a mellkasi fájdalmakat. Összetevői,  természetes köptetők, olyan mint a menta olaj, ánizsolaj, Manuka olaj és a kakukkfű olaj, elősegítik a légzőrendszer egészségének megőrzését. 

100 ml

 

A MGO 250+ Manuka mézes szirup gyorsan és hatékonyan csillapítja a torok- illetve a mellkasi fájdalmakat. Összetevői,  természetes köptetők, olyan mint a menta olaj, ánizsolaj, Manuka olaj és a kakukkfű olaj, elősegítik a légzőrendszer egészségének megőrzését. 

Mi a Manuka méz?

A Manuka méz egy egyvirágú méz, amelyet az új-zélandi Manuka fa virágából gyűjtik és készítik a méhek. Kutatások kimutatták, hogy a Manuka méz nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik: antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatású, illetve rendkívül hatékony immunrendszer erősítő és számos egészségügyi probléma tüneteinek enyhítésére megfelelő.

A hagyományos mézzel ellentétben a Manuka méz rendkívül magas MGO™ (metilglioxál) tartalommal rendelkezik - egy antibakteriális aktív hatóanyag, amelynek köszönhetően ezt a terméket használják orvosi célokra.

Az MGO™-ról, a Manuka méz egyedülálló faktoráról

Az MGO™ a metilglioxál, a
Manuka mézben található aktív hatóanyag, tudományos névének rövidítése. Ez a terápiás komponens segít megállapítani az antibakteriális koncentrációját. Minél magasabb az MGO ™, annál erősebb az antibakteriális ereje. Ez a faktor állandó a mézben és mg/kg-ban mérik.


Az MGO ™ bejegyzett névjegy és csak a független, Új-Zéland által elismert laboratóriumokban tesztelt méz csomagolására kerülhet ez a címke, amely elismeri gyógyászati tulajdonságait. Megkülönböztetünk:

MGO™ 100+ Karbantartási szint
Immunrendszer erősítésre alkalmas.

MGO™ 250+ Közép szint
Immunerősítés gyanánt és enyhe tünetek kezelésére ajánlott (torokfájdalom, láz, migrének, allergiák, enyhe hűlések stb.).

MGO™ 400+ Magas szint
Különösen akkut vagy krónikus betegségek, gyulladások, illetve gyomorsav és reflux esetén ajánlott.

MGO™ 550+ Maximális aktivitási szint

Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott, mint a Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori, Candida stb.

24%-ban MGO 250+  Manuka mézet és 24%-ban Rewarewa mézet tartalmaz.

A metilglioxál olyan összetevő, amely a Manuka méz kiemelkedő  tulajdonságaiért felelős, az MGO ™pedig  egy olyan egyedülálló faktor, amely tisztán jelzi az összetevő minimális szintjét minden üveg esetén. 

Semmilyen más mértékrendszer nem biztosít ennyire egyszerű és precíz utasításokat. Minél nagyobb az MGO™, annál nagyobb a metilglioxál tartalma és ezáltal a méz antibakteriális hatása.

A Manuka méz szirup előnyei:

 • Csillapítja a köhögést, illetve a torok- és a mellkasi fájdalmakat

 • Erősíti az immunrendszert

 • Köptető hatása van

 • Könnyíti a légutak működését

Használati útmutató:

Ajánlott dózis:

 • Felnőttek: 1 teáskanál (5 ml) 4 alkalommal/nap

 • Gyermekek:  3 ml 4 alkalommal/nap

Minden használat előtt felrázandó.

Tárolási mód: Száraz és hűvös helyen tárolandó 25°C alatt. Gyermekektől távol tartandó.

Összetevők: méz (48%)* 24% Manuka méz és 24% Rewarewa méz, nedvesített glicerin, víz, édesgyökér kivonat, természetes aromák, menta olaj, ánizsolaj, Manuka olaj, kakukkfű olaj.

Származási ország: Új- Zéland

Gyártó: Manuka Health New Zealand Ltd, 66 Weona Court, PO Box 25, Te Awamutu 3800, New Zealand

Figyelem! A termék nem ajánlott 12 hónap alatti gyermekeknek. Nem ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt. Édesgyökér kivonatot tartalmaz. Forduljon orvosához abban az esetben, ha gyógyszeres kezelést folytat.

Fontos! Mivel a termék természetes forrásból származó összetevőket tartalmaz, nem standardizált az érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Ezáltal változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!

*Az információk a legjobb szándékkal vannak bemutatva, informatív jelleggel vannak publikálva és nem helyettesítik az orvos vagy bármely szakképzett egészségügyi személy tanácsát vagy receptjét.

Bővebben
Elrejtés
BIO Termék
Nem
BZZ3051HU
done
Új termék
2 Értékelések

Hatekony
Nagyon jól csillapítja a köhögést
By Vegel on 2023-11-27

hatásos
Csillapítja a köhögést.
By Kisvarga Dorina on 2023-06-28
  A Manuka méz román termék? Mire ajánlott a Manuka méz?

  A Manuka méz a világon egyedülálló egyvirágú méz, amelyet a méhek az új-zélandi Manuka fa virágáról gyűjtenek. Egyedi antibakteriális, antimikrobiális, vírusellenes, antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságai miatt gyógyászati ​​használatra alkalmas.

  A Manuka MGO™ és az UMF SuperLife méz ideális láz, krónikus hörghurut, krónikus arcüreggyulladás, gyomorégés, torokfájás, nátha, gyomor-bélhurut, ínygyulladás, fogágybetegségek, asztma, asthenia esetén. Elpusztítja a Helicobacter Pylori baktériumokat is, amelyek a legtöbb gyomorfekélyért felelősek. Ezen kívül fokozza a sugárterápia hatásait a rák egyes formáinak kezelésében.

  Tudj meg többet:

  https://www.apiland.hu/blog/post/super-life-manuka-mez.html


Product added to wishlist
group_work