First Product Image
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek
Manuka MGO™ 250+ mézes szirup gyerekeknek

MGO 250+ Manuka mézes szirup (100 ml)

13 600,00 Ft
Áfával együtt
Írjon véleményt

MEGÚJULT TERMÉK!

A MGO 250+ Manuka mézes szirup gyorsan és hatékonyan csillapítja a torok- illetve a mellkasi fájdalmakat. Összetevői,  természetes köptetők, olyan mint a menta olaj, ánizsolaj, Manuka olaj és a kakukkfű olaj, elősegítik a légzőrendszer egészségének megőrzését. 

100 ml

 

A MGO 250+ Manuka mézes szirup gyorsan és hatékonyan csillapítja a torok- illetve a mellkasi fájdalmakat. Összetevői,  természetes köptetők, olyan mint a menta olaj, ánizsolaj, Manuka olaj és a kakukkfű olaj, elősegítik a légzőrendszer egészségének megőrzését. 

Mi a Manuka méz?

A Manuka méz egy egyvirágú méz, amelyet az új-zélandi Manuka fa virágából gyűjtik és készítik a méhek. Kutatások kimutatták, hogy a Manuka méz nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik: antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatású, illetve rendkívül hatékony immunrendszer erősítő és számos egészségügyi probléma tüneteinek enyhítésére megfelelő.

A hagyományos mézzel ellentétben a Manuka méz rendkívül magas MGO™ (metilglioxál) tartalommal rendelkezik - egy antibakteriális aktív hatóanyag, amelynek köszönhetően ezt a terméket használják orvosi célokra.

Az MGO™-ról, a Manuka méz egyedülálló faktoráról

Az MGO™ a metilglioxál, a
Manuka mézben található aktív hatóanyag, tudományos névének rövidítése. Ez a terápiás komponens segít megállapítani az antibakteriális koncentrációját. Minél magasabb az MGO ™, annál erősebb az antibakteriális ereje. Ez a faktor állandó a mézben és mg/kg-ban mérik.


Az MGO ™ bejegyzett névjegy és csak a független, Új-Zéland által elismert laboratóriumokban tesztelt méz csomagolására kerülhet ez a címke, amely elismeri gyógyászati tulajdonságait. Megkülönböztetünk:

MGO™ 100+ Karbantartási szint
Immunrendszer erősítésre alkalmas.

MGO™ 250+ Közép szint
Immunerősítés gyanánt és enyhe tünetek kezelésére ajánlott (torokfájdalom, láz, migrének, allergiák, enyhe hűlések stb.).

MGO™ 400+ Magas szint
Különösen akkut vagy krónikus betegségek, gyulladások, illetve gyomorsav és reflux esetén ajánlott.

MGO™ 550+ Maximális aktivitási szint

Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott, mint a Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori, Candida stb.

24%-ban MGO 250+  Manuka mézet és 24%-ban Rewarewa mézet tartalmaz.

A metilglioxál olyan összetevő, amely a Manuka méz kiemelkedő  tulajdonságaiért felelős, az MGO ™pedig  egy olyan egyedülálló faktor, amely tisztán jelzi az összetevő minimális szintjét minden üveg esetén. 

Semmilyen más mértékrendszer nem biztosít ennyire egyszerű és precíz utasításokat. Minél nagyobb az MGO™, annál nagyobb a metilglioxál tartalma és ezáltal a méz antibakteriális hatása.

A Manuka méz szirup előnyei:

  • Csillapítja a köhögést, illetve a torok- és a mellkasi fájdalmakat

  • Erősíti az immunrendszert

  • Köptető hatása van

  • Könnyíti a légutak működését

Használati útmutató:

Ajánlott dózis:

  • Felnőttek: 1 teáskanál (5 ml) 4 alkalommal/nap

  • Gyermekek:  3 ml 4 alkalommal/nap

Minden használat előtt felrázandó.

Tárolási mód: Száraz és hűvös helyen tárolandó 25°C alatt. Gyermekektől távol tartandó.

Összetevők: méz (48%)* 24% Manuka méz és 24% Rewarewa méz, nedvesített glicerin, víz, édesgyökér kivonat, természetes aromák, menta olaj, ánizsolaj, Manuka olaj, kakukkfű olaj.

Származási ország: Új- Zéland

Gyártó: Manuka Health New Zealand Ltd, 66 Weona Court, PO Box 25, Te Awamutu 3800, New Zealand

Figyelem! A termék nem ajánlott 12 hónap alatti gyermekeknek. Nem ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt. Édesgyökér kivonatot tartalmaz. Forduljon orvosához abban az esetben, ha gyógyszeres kezelést folytat.

Fontos! Mivel a termék természetes forrásból származó összetevőket tartalmaz, nem standardizált az érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Ezáltal változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!

*Az információk a legjobb szándékkal vannak bemutatva, informatív jelleggel vannak publikálva és nem helyettesítik az orvos vagy bármely szakképzett egészségügyi személy tanácsát vagy receptjét.

Bővebben
Elrejtés
BZZ3051HU
done
Új termék
Nincsenek értékelések
Termék hozzáadva a kívánságlistához

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ. Ha folyatatod a böngészést, hozzájárulsz ezen információk felhasználásához. További információkért kattints ide.