First Product Image
 • Saját sikerének áldozata
ALKOHOLMENTES PROPOLISZ OLDAT

ALKOHOLMENTES PROPOLISZ OLDAT

Nincs leltáron
15 600,00 Ft
Áfával együtt
2 Értékelések

Az új-zélandi BIO30 propolisz kiváló minőségű és magas szintű bioaktív vegyületekkel rendelkezik, amelyek jellemzőek az új-zélandi flórára. Természetes védőpajzs, amelyet a méhek készítenek a kaptár védelmére. A propolisz hatékonyságát növényekből kivont összetevők képezik.

 

Az alkoholmentes Bio propolisz oldalt jótékony hatásai:

 • erős antibakteriális hatással rendelkezik
 • természetes gyulladáscsökkentő
 • gombaellenes
 • antioxidáns
 • serkenti az antitestek termelését

Az új-zélandi BIO30 propolisz kiváló minőségű és magas szintű bioaktív vegyületekkel rendelkezik, amelyek jellemzőek az új-zélandi flórára.

Az új-zélandi Propolis BIO 30 az egyetlen tesztelt és bioaktív anyagokra tanúsított propolisz. Ezek az anyagok védik a növényeket, a méhkast, és védenek minket, embereket is, immunrendszerünk antioxidáns védelmének pajzsaként.

Speciális tesztekkel a Manuka Health biztosítja, hogy minden propolisz tinktúra üvege legalább 30 mg bioaktív anyagot (BIO30) tartalmaz.

A Propolisz BIO30 Új-Zélandból származik, egyedi tulajdonságokkal és jelentős propolisz tartalmú kivonattal rendelkezik (legalább 30 mg flavonoidot, caffeates-t és 0.5 ml CAPE-t tartalmaz), amelyeknek számos jótékony hatása van.

Összetevők: Mindegyik 0.5 ml tartalmaz: Cera propolisz kivonatot (egyenértékű 125 mg Új-Zélandból származó tiszta propolisszal), propilén-glikol hordozó. Alkoholt nem tartalmaz.

Kiszerelés: 25 ml

Napi adag: 4-6 csepp ajánlott naponta 3 alkalommal. A pipetta segítségével közvetlenül vagy oldva vízben, akár mézben ajánlott fogyasztani. Könnyedén alkalmazható a száj, illetve az torok öblítésére. Használat előtt olvassa el a cimkén levő termékleírást. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Figyelem! A PROPOLISZ SÚLYOS ALLERGIÁS REAKCIÓKAT VÁLTHAT KI. 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tárolandó, maximum 25°C. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): Lásd a dobozon feltüntetett időpontig.

Származási ország: Új-Zéland

Gyártó: Manuka Health New Zealand Ltd.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tárolandó, maximum 25°C. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): Lásd a dobozon feltüntetett időpontig.

Származási ország: Új-Zéland

Gyártó: Manuka Health New Zealand Ltd.

Bővebben
Elrejtés
BIO Termék
Nem
BZZ3089HU
clear
Új termék
2 Értékelések

Ajánlom.
A saját márkás propoliszuk is jó, a kisfiamnak viszont az alkholomentes változatot szoktam adni.
By Czakó Jenő on 2023-06-28

By racz on 2023-01-15
  A Manuka méz román termék? Mire ajánlott a Manuka méz?

  A Manuka méz a világon egyedülálló egyvirágú méz, amelyet a méhek az új-zélandi Manuka fa virágáról gyűjtenek. Egyedi antibakteriális, antimikrobiális, vírusellenes, antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságai miatt gyógyászati ​​használatra alkalmas.

  A Manuka MGO™ és az UMF SuperLife méz ideális láz, krónikus hörghurut, krónikus arcüreggyulladás, gyomorégés, torokfájás, nátha, gyomor-bélhurut, ínygyulladás, fogágybetegségek, asztma, asthenia esetén. Elpusztítja a Helicobacter Pylori baktériumokat is, amelyek a legtöbb gyomorfekélyért felelősek. Ezen kívül fokozza a sugárterápia hatásait a rák egyes formáinak kezelésében.

  Tudj meg többet:

  https://www.apiland.hu/blog/post/super-life-manuka-mez.html


Product added to wishlist
group_work