Személyes adatok bizalmas kezelése

 

Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvényt vettük alapul.

 

 Az Apiland SRL adatokat gyűjt be ügyfeleítől az alábbi célokra:

- A felhasználó tályékoztatása az apiland.hu fiókjávak kapcsolatban,

A felhasználó tályékoztatása a leadott rendelés helyzetét illetően,

Kereskedelmi tevékenység, a termékek és szolgáltatások népszerüsítése, marketing, reklám - ajánlatok és promóciók, reklám, média, hírlevelek, ajándék utalvány, vagy más speciális üzeneteket,

-Online kereskedelmi tevékentséggel kapcsolatban, és az online vásárolt termékek szállításával, adminisztrativ tevékenységek (vásárolt termékek számlázása, és a termékek küldése futárszolgálaton keresztül, stb).

 

 

Az Ön által megadott e-mail cím és a személyes adatok kitöltésével az apiland.hu honlapra egyértelműen hozzájárul, hopgy adatai az Apiland SRL adatbázisában legyenek elmentve, a jövöben feldolgozásra kerüljenek a már említett célokra másfajta kötelezetséget nem válalva a cég.

Az Ön adatai az Apiland SRL használja fel, nem adjuk ki egy harmadik félnek.

A személyes adatok a következő külső partnereknek lesz tovabb adva: a rendelések szállításához, fizetési szolgáltatások, banki/online fizetések.

Az Ön személyes adatai továbbadhatók az Ügyésség, bírósság, rendörség és más éríntett kormányzati intézménynek a törvény keretein belül.

Az Apiland SRL garantálja a megadott személyes adatok védelmét mindazon személyeknek, akik a kért adatokat megadják.

Ha az Ön által megadott adatok némelye helytelen, kérjük ossza meg velünk a lehető leghamarább.

Az apiland.hu nem támogtja a spam-okat. Bármely felhasználó, amely érthetően leadta az e-mail címét az apiland.hu honlapon, kérésére adatai törölhetőek, vagy ha szeretne heti hírlevelünkről leiratkozni.Kérését a info@apiland.hu címen oszthatja meg velünk.

Ez a honlap biztonsági óvintézkedéseket vezetet be az adatok vesztése, helytelen használata ellen.Az Apiland nem válal semmilyen felelőséget olyan adatok elvesztéséért, amelyért a szoftver hibás. Szintén nem  vállal felelősséget a biztonsági szerver okozott hibákért, amely a honlapot látja el.

További információért, észrevételek és támogatásért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a info@apiland.hu címen.

Product added to wishlist
group_work