First Product Image
  Eco Badge
 • -3 500,00 Ft
Akciós csomag: tiszta BIO méhpempő

Akciós csomag: tiszta BIO méhpempő

18 000,00 Ft 21 500,00 Ft -3 500,00 Ft
Áfával együtt
5 Értékelések

A tiszta bio méhpempő különböző betegségek megelőzésében játszik fontos szerepet, mivel kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben.

Mindemellet aktiválja, egyensúlyba állítja és serkenti szervezetünk kémiai reakcióit, fizikai és szellemi energiát biztosít, hozzájárul a jobb vérkeringéshez, így biztosítja testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk ellenállóképességét.

 

Mi a tiszta bio méhpempő?

A tiszta bio méhpempő egy igazi biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának köszönhetően, hozzájárul az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános energiaszintet, erősíti az immunrendszert és fokozza a férfiasságot.

Az ApiLand tiszta bio méhpempő gyógyhatásai:

 • Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet
 • Jótékony hatással van az idegrendszerre
 • Javítja az általános energiaszintet
 • Csökkenti a vér koleszterinszintjét
 • Segít megelőzni a megfázást és az influenzát
 • Késlelteti az öregedési folyamatokat

A vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet – ami valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze 45 nap!

Értékes összetevőinek köszönhetően a bio méhpempő főleg a gyermekek számára ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva, pótoljuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek következményeit.

Az ApiLand tiszta bio méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segít minél több ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag tartalmának köszönhetően olyan folyamatokat serkent szervezetünkben, mint az öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása.

A tiszta bio méhpempő egyedi összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkentené a reproduktív funkciókat és lassítaná az öregedés folyamatát.

A tiszta bio méhpempő kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben, így a különböző betegségek megelőzésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. Mindemellet aktiválja, egyensúlyba állítja és serkenti a szervezetünkben lezajló kémiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosít, hozzájárul a jobb vérkeringéshez, így biztosítja testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk ellenállóképességét.

Ugyanakkor erősíti az immunrendszert, késlelteti az öregedés jeleit. A nőknél enyhíti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza tüneteit.

Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.

A tiszta bio méhpempő összetevői:

 • Acetilkolin - fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében
 • 10 HDA sav - mely csak a méhpempőben található  természetes formában
 • Aminósavak
 • Ásványi anyagok és nyomelemek
 • Lipidek és eszenciális zsírsavak
 • B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12

A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami szintén a méhpempő összetettségére utal.

A tiszta bio méhpempő fő alkotóelemei a víz, fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától vagy földrajzi jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad.

A tiszta bio méhpempő tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a kolinészteráz.

A tiszta bio méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű telítetlen zsírsavak alkotják.

Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8 - 10 szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmazhatnak. A rövid láncból álló zsírsavak felelősek a tiszta bio méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért.

A legfontosabb ásványi anyagok, melyek tiszta bio méhpempőben jelen vannak, csökkenő sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő. Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok).

A tiszta bio méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján, felfedezhetjük, hogy milyen jótékony hatással van egészségünkre. Elsősorban a B1 vitamin (tiamin) tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segít a fehérjék lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárul az idegrendszser és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken, gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek.

A második legfontosabb összetevő a B2 vitamin (riboflavin), amely a növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel szembeni ellenálló képességünk csökken.

A harmadik fontos komponens a B3 vitamin, melynek szintén fontos szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő müködésében. Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr problémák, fejfájás, álmatlanság és a bél rendellenességek léphetnek fel.

Jelentős összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához.

A tiszta bio méhpempő másik összetevője a B6 vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő müködésében és megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések.

A tiszta bio méhpempő összetevői között megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő, hozzájárul a  máj megfelelő müködéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet.

A B8 vitamin vagy biotin is a tiszta bio méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat ki.

A tiszta bio méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely létfontosságú a növekedés folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek léphetnek fel, gyengül a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés tünetei mutatkozhatnak.

Ugyanakkor a tiszta bio méhpempő B12 vitaminban is gazdag (kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák alakulhatnak ki.

A tiszta bio méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott. Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6% viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják.

Továbbá, olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a méhpempőben található meg természetes formában), emellett  még 32% - ban zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és 5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz.

A tiszta bio méhpempő tartalmaz még acetilkolint, adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 şi 2.057,4 mg/kg között változik.

A tiszta bio méhpempő adagolása:

A minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6 hetes kúrát tartani.

Belsőleg:
Egymagában fogyasztva:
Reggel éhgyomorra, 20-30 perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig.
Gyermekeknek - 0,5 g/nap
Felnőtteknek 1-2 g/nap

Mézben elkeverve  2%-os arányban:
(például: 10g tiszta bio méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve)
Gyermekeknek - 1-2 teáskanál naponta
Felnőtteknek 1-2 evőkanál naponta

Külsőleg:
Minőségi összetevő a bőr és a haj kozmetikai kezeléseiben.

A tiszta bio méhpempő tárolása:

Hűtőben, 2 °C és 6 °C között, tárolandó.

Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a tiszta bio méhpempő jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a tiszta bio méhpempő  jótékony hatásai külső használat esetén és a belső használat során.

Ami a belső használatot illeti, a leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében.

A tiszta bio méhpempő 1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges szervezetre élénkítően és frissítően hat.

Ami a külső használatot illeti, a tiszta bio méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulnak meg: serkenti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a különböző bőrbetegségek gyógyulását, normalizálja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó sorban kiemelkedő a ránctalanító hatása.

Az ApiLand tiszta bio méhpempő bio minősítését az Ecocert intézmény tanusítja.

FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!
Tudj meg többet a tiszta bio méhpempőről a következő cikkekből:

MINDEN AZ IMMUNRENDSZERRŐL ÉS A MÉHÉSZETI TERMÉKEKRŐL
Méhészeti termékek - minden, amire egy erős immunrendszernek szüksége van

A MÉHPEMPŐ ÉS AZ IMMUNRENDSZER
MIÉRT VÁLASSZA A MÉHPEMPŐT ÉS A MÉHÉSZETI AMPULLÁKAT ?
11 OLYAN TÜNET ÉS BETEGSÉG, AMELYRE NEM IS TUDTAD, HOGY A MÉHPEMPŐ A MEGOLDÁS
A MÉHPEMPŐ ÉS A MEMÓRIA

Bővebben
Elrejtés
BIO Termék
Igen
BZZ1723HU
done
Új termék
5 Értékelések

Próbálok figyelni az étkezésre, sportolni is szoktam, immunerősítésre pedig a MÉHPEMPŐT ajánlották nekem. Minőségi termék.
By M. Katalin on 2023-11-06

Kitűnő termék
Manapság nagyon nehéz választani sok a táplálékkiegészítő közül, én ezt választottam, mert már fogyasztottuk a férjemmel és nagyon látható jó eredményeket hoz. Köszönöm a gyorsaságukat is külön!
By Hosser Lászlóné on 2023-10-28

Kiváló minőség
Két tégelyt kaptam profi termo csomagolásban, amivel később is tudok szállítani anélkül, hogy megromlana.
By Bogi on 2023-10-20

Ajánlom.
Édesanyámnak rendeltem. Jobb a közérzete, nem felejt annyira hamar, és az étvágyát is fokozza.
By Körmendy Ádám on 2023-07-11

Nagyon jó!
Ízre kicsit furcsa, viszont betartja amit ígér. Érdemes az akciós csomagot beszerezni.
By Bárány Ildikó on 2023-06-28
  Mit kell tudni a méhpempő adagolásáról?

  A kívánt hatás elérése érdekében fogyaszd legalább évente kétszer, 6 hetes kúrát tartva. Kozmetikumként is ajánlott, mint összetevő, bőr- vagy hajkezelések készítéséhez.

  Önmagában:

  Nyelv alá helyezve teljes feloldódásig, a nap első étkezése előtt 20-30 perccel ajánlott fogyasztani:

  Gyermekek - 0,5 g/nap

  Felnőttek - 1-2 g/nap

  Mézben elkeverve 2%:

  (például 10 gram méhpempő 500 gramm nyers mézben elkeverve)

  Gyermekek - 1-2 teáskanál/nap

  Felnőttek - 1-2 kanál/nap.


  Hány éves kortól ajánlott a tiszta méhpemő gyermekek számára?

  Mint minden más méhészeti terméket, így a méhpempőt is 1 éves kortól ajánljuk gyermekek számára. Így időben segítheti az immunrendszer helyes működését.


  Ajánlott a méhpempő várandós nőknek, és szoptató kismamáknak?

  Terhes nők számára nincs semmilyen ellenjavallat, éppen ellenkezőleg, a tiszta méhpempő erősen ajánlott a terhesség és a szoptatás alatt is, ugyanis a szervezetet minden szükséges tápanyaggal ellátja.


  A tiszta méhpempő hizlal?

  A tiszta méhpempő nem hizlal. Étrend-kiegészítőként használható a helytelen táplálkozásunk okozta hiányosságok pótlására.

  A méhészeti termékek jótékony hatással vannak a szervezetre, nem hizlalnak. Fogyasztása egészséges táplálkozással kombinálva javasolt.


  A tiszta méhpempő segíti az impotencia kezelését és a termékenységet?

  A tiszta méhpempő egyedi méhészeti termék, amely különösen értékes, mivel megfelelő fogyasztás esetén számos rendkívüli jótékony hatást lehet vele elérni a szervezet egészsége és vitalitása szempontjából. Ugyanakkor erős szexuális stimuláns, segít növelni a libidót és a szexuális teljesítményt.


  A tiszta méhpempő segít a rák kezelésében?

  A tiszta méhpempő a szakorvos által javasolt kezelés mellett a daganatos betegek számára is hasznos lehet, mivel serkenti a szervezet ellenálló képességét a kemoterápia és a sugárterápia káros mellékhatásaival szemben, a kezelés előtt és után egyaránt.

  A méhkenyér szintén javasolt kemoterápia esetén, mivel gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és immunerősítő.


  Fogyasztható-e egyszerre tiszta méhpempő és nyers virágpor?

  A tiszta méhpempő és a nyers virágpor egyidejűleg is fogyasztható, ellenjavallat nélkül. Sőt, együtt fogyasztva jótékony hatásuk felerősödhet.


Product added to wishlist
group_work