First Product Image
 • -3 500,00 Ft
Akciós csomag: Hagyományos tiszta...

Akciós csomag: Hagyományos tiszta méhpempő

16 500,00 Ft 20 000,00 Ft -3 500,00 Ft
Áfával együtt
9 Értékelések

A tiszta méhpempő gyógyhatásai:

 • Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet
 • Jótékony hatással van az idegrendszerre
 • Javítja az általános energiaszintet
 • Csökkenti a vér koleszterinszintjét
 • Segít megelőzni a megfázást és az influenzát
 • Késlelteti az öregedési folyamatokat

 

Mi a méhpempő?

A méhpempő egy igazi biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának köszönhetően, hozzájárul az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános energiaszintet, erősíti az immunrendszert és fokozza a férfiasságot.

Az ApiLand tiszta méhpempő gyógyhatásai:

 • Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet
 • Jótékony hatással van az idegrendszerre
 • Javítja az általános energiaszintet
 • Csökkenti a vér koleszterinszintjét
 • Segít megelőzni a megfázást és az influenzát
 • Késlelteti az öregedési folyamatokat

A vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet – ami valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze 45 nap!

Értékes összetevőinek köszönhetően a méhpempő főleg a gyermekek számára ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva, pótoljuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek következményeit.

A méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segít minél több ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag tartalmának köszönhetően,olyan folyamatokat serkent szervezetünkben, mint az öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása.

A méhpempő egyedi összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkentené a reproduktív funkciókat és lassítaná az öregedés folyamatát.

A tiszta méhpempő kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben, így a különböző betegségek megelőzésében kulcsfontosságú szerepet tölt be.

Mindemellet aktiválja, egyensúlyba állítja és serkenti a szervezetünkben lezajló kémiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosít, hozzájárul a jobb vérkeringéshez, így biztosítja testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk ellenállóképességét.

Ugyanakkor erősíti az immunrendszert, késlelteti az öregedés jeleit. A nőknél enyhíti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza tüneteit.

A méhpempő fenntartja a bőr, haj és körmök szépségét és visszaadja ezek egészségét. Fontos szerepe van a gyermekek növekedésében és fejlődésében.

Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.

A tiszta méhpempő összetevői:

 • Acetilkolin - fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében
 • 10 HDA sav - mely csak a méhpempőben található természetes formában
 • Aminósavak
 • Ásványi anyagok és nyomelemek
 • Lipidek és eszenciális zsírsavak
 • B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12

A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami szintén a méhpempő összetettségére utal.

A méhpempő fő alkotóelemei a víz, fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától, földrajzi jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad.

A méhpempő tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a kolinészteráz.

A méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű telítetlen zsírsavak alkotják.

Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8-10 szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmazhatnak. A rövid láncból álló zsírsavak felelősek a méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért.

A legfontosabb ásványi anyagok, melyek a méhpempőben jelen vannak, csökkenő sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő. Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok).

A méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján, felfedezhetjük, hogy milyen jótékony hatással van egészségünkre. Elsősorban a B1 vitamin (tiamin) tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segít a fehérjék lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárul az idegrendszer és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken, gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek.

A második legfontosabb összetevője a méhpempőnek a B2 vitamin (riboflavin), amely a növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel szembeni ellenálló képességünk csökken.

A harmadik fontos összetevő a B3 vitamin, melynek szintén alapvető szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő müködésében. Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr problémák, fejfájás, álmatlanság és a bél rendellenségek léphetnek fel.

Jelentős összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához.

A méhpempő másik összetevője a B6 vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő müködésében és megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések.

A méhpempő összetevői között megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő, hozzájárul a máj megfelelő müködéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet.

A B8 vitamin vagy biotin is a méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat ki.

A méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely elsődleges a növekedés folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek  léphetnek fel, gyengül a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés tünetei mutatkozhatnak.

Ugyanakkor a méhpempő B12 vitaminban is gazdag (kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák alakulhatnak ki.

A méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott. Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6% viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják.

A méhpempő olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a méhpempőben található meg természetes formában), emellett  még 32% - ban zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és 5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz.

A méhpempő tartalmaz még acetilkolint, adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 és 2.057,4 mg/kg között változik.

A tiszta méhpempő adagolása:

A minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6 hetes kúrát tartani.

Belsőleg:

Egymagában fogyasztva: 
Reggel éhgyomorra, 20-30 
perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig.
Gyermekeknek - 0,5 g/nap
Felnőtteknek - 1-2 g/nap

Mézben elkeverve 2%-os arányban:
(például: 10g tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve)
Gyermekeknek - 1-2 teáskanál naponta
Felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta

Külsőleg:
Minőségi összetevő a bőr és a haj kozmetikai kezeléseiben.

A tiszta méhpempő tárolása:

Hűtőben, 2 °C és 6 °C között, tárolandó.

Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a méhpempő jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a méhpempő jótékony hatásai külső használat esetén és a belső használat során.

Ami a belső használatot illeti, a leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében.

A méhpempő 1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges szervezetre élénkítően és frissítően hat.

Ami a külső használatot illeti, a méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulnak meg: serkenti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a különböző bőrbetegségek gyógyulását, normalizálja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó sorban kiemelkedő a ránctalanító hatása.

FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!

Tudj meg többet a tiszta méhpempőről a következő cikkekből:

MINDEN AZ IMMUNRENDSZERRŐL ÉS A MÉHÉSZETI TERMÉKEKRŐL
Méhészeti termékek - minden, amire egy erős immunrendszernek szüksége van
11 OLYAN TÜNET ÉS BETEGSÉG, AMELYRE NEM IS TUDTAD, HOGY A MÉHPEMPŐ A MEGOLDÁS
A MÉHPEMPŐ ÉS AZ IMMUNRENDSZER
A MÉHPEMPŐ ÉS A MEMÓRIA
A MÉHPEMPŐ ÉS A TERMÉKENYSÉG

Bővebben
Elrejtés
BIO Termék
Nem
BZZ1730HU
done
Új termék
9 Értékelések

7630 Pécs,Koksz u.103
Nem az ízéért szeretjük/bár nem kellemetlen csak szokatlan!/ de remekül energetizál!
By Schifter Miklós on 2024-05-02

Nagyon jó,méreg- gyógyszerek helyett!!
Nagyon hasznos és kellemes,savanykás
By Gilda on 2023-12-08

Nagyon jó!
Ajánlom!
By Kósa Antal on 2023-11-06

Ajánlom.
Az unokámnak várároltam, mivel folyton megfázott. Két hónapja fogyasztja, azóta nem volt gond. Köszönöm az ügyfélszolgálatos hölgynek a hasznos tanácsokat!
By L. Kati on 2023-11-06

A termék nagyon ár/érték arányban. Szeretek innen rendelni, mert gyors, pontos a kiszállítás. Szerintem ez egy megbízható cég.
By Agnes on 2023-10-30

Ajánlom
A legjobb ár-érték arányú méhpempő :)
By Dorina on 2023-08-24

Ajánlom.
Minőségi termék, adagoló kanál is érkezik a csomaghoz, ami nálam egy jó pont.
By Vári Tamás on 2023-07-11

Minőségi
Több oldalról rendeltem már méhpempőt, de eddig az ApiLand méhpempő vált be a legjobban. Az íze nagyon szokatlan, meg kell barátkozni vele. Amit elsőre észrevettem, az a jobb memória volt, így az szüleimnek is rendeltem 1-1 csomaggal.
By Gabriella on 2023-07-07

Nagyon jó!
Fogyasztja az egész család, csak ajánlani tudom!
By Sándor on 2023-06-22
  Mit kell tudni a méhpempő adagolásáról?

  A kívánt hatás elérése érdekében fogyaszd legalább évente kétszer, 6 hetes kúrát tartva. Kozmetikumként is ajánlott, mint összetevő, bőr- vagy hajkezelések készítéséhez.

  Önmagában:

  Nyelv alá helyezve teljes feloldódásig, a nap első étkezése előtt 20-30 perccel ajánlott fogyasztani:

  Gyermekek - 0,5 g/nap

  Felnőttek - 1-2 g/nap

  Mézben elkeverve 2%:

  (például 10 gram méhpempő 500 gramm nyers mézben elkeverve)

  Gyermekek - 1-2 teáskanál/nap

  Felnőttek - 1-2 kanál/nap.


  Hány éves kortól ajánlott a tiszta méhpemő gyermekek számára?

  Mint minden más méhészeti terméket, így a méhpempőt is 1 éves kortól ajánljuk gyermekek számára. Így időben segítheti az immunrendszer helyes működését.


  Ajánlott a méhpempő várandós nőknek, és szoptató kismamáknak?

  Terhes nők számára nincs semmilyen ellenjavallat, éppen ellenkezőleg, a tiszta méhpempő erősen ajánlott a terhesség és a szoptatás alatt is, ugyanis a szervezetet minden szükséges tápanyaggal ellátja.


  A tiszta méhpempő hizlal?

  A tiszta méhpempő nem hizlal. Étrend-kiegészítőként használható a helytelen táplálkozásunk okozta hiányosságok pótlására.

  A méhészeti termékek jótékony hatással vannak a szervezetre, nem hizlalnak. Fogyasztása egészséges táplálkozással kombinálva javasolt.


  A tiszta méhpempő segíti az impotencia kezelését és a termékenységet?

  A tiszta méhpempő egyedi méhészeti termék, amely különösen értékes, mivel megfelelő fogyasztás esetén számos rendkívüli jótékony hatást lehet vele elérni a szervezet egészsége és vitalitása szempontjából. Ugyanakkor erős szexuális stimuláns, segít növelni a libidót és a szexuális teljesítményt.


  A tiszta méhpempő segít a rák kezelésében?

  A tiszta méhpempő a szakorvos által javasolt kezelés mellett a daganatos betegek számára is hasznos lehet, mivel serkenti a szervezet ellenálló képességét a kemoterápia és a sugárterápia káros mellékhatásaival szemben, a kezelés előtt és után egyaránt.

  A méhkenyér szintén javasolt kemoterápia esetén, mivel gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és immunerősítő.


  Fogyasztható-e egyszerre tiszta méhpempő és nyers virágpor?

  A tiszta méhpempő és a nyers virágpor egyidejűleg is fogyasztható, ellenjavallat nélkül. Sőt, együtt fogyasztva jótékony hatásuk felerősödhet.


Product added to wishlist
group_work