First Product Image
Manuka Honey ajakbalzsam

Manuka Honey ajakbalzsam

6 500,00 Ft
Áfával együtt
1 Értékelések
A Manuka méz MGO ™ 250+ ajakbalzsam 100% természetes összetevőinek köszönhetően hidratálja, javítja és védi a száraz vagy repedezett ajkakat.
KISZERELÉS
 • 4,5g
 

Mi a Manuka méz?

Az összes mézfajta közül a Manuka mézre külön felfigyeltek az egészségügyi szakemberek, mivel rendkívüli antibakteriális tulajdonságai vannak. A Manuka méz gyógyító ereje egy összetett, dihidroxi-acetonnak köszönhető, amely nagyon magas koncentrációban megtalálható az Új-Zélandon őshonos Manuka fa virágjaiban.

Kutatások kimutatták, hogy a Manuka méz nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik: antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatású, illetve rendkívül hatékony immunrendszer erősítő és számos egészségügyi probléma tüneteinek enyhítésére megfelelő.

A Manuka méz MGO ™ 250+ ajakbalzsam gyógyhatásai:

A Manuka méz gyógyhatású tulajdonságokkal és nagyon erős antibakteriális és vírusellenes hatásokkal rendelkező méz, így széles körben használják úgy gyógyászati, mint kozmetikai termékek összetevőjeként.

A Manuka méz lágyítja, táplálja, hidratálja, illetve védi a bőrt a leégéstől, nyugtatja, helyreállítja és javítja a sérült, száraz vagy irritált bőrt.

A Manuka MGO 250+ ajakbalzsam táplálja, hidratálja, javítja és védi a száraz vagy repedezett ajkakat. A Manuka méz magas antioxidáns tartalma miatt pedig az ajkak visszanyerik fiatalos kinézet.

Használat: amilyen gyakran csak szükséges.

Tárolás: Száraz, nedvességtől és fénytől óvott helyen.

Kiszerelés: 4,5 gr.

FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!

Tudj meg többet a Manuka mézről a következő cikkekből:

https://www.apiland.hu/blog/post/manuka-mez-az-eros-immunrendszer-szovetsegese.html

https://www.apiland.hu/blog/post/borproblema-amire-a-manuka-mez-a-megoldas.html

https://www.apiland.hu/blog/post/manuka-mez-7-olyan-jotekony-hatasa-amelyet-neked-is-meg-kell-ismerned.html

Bővebben
Elrejtés
BIO Termék
Nem
BZZ1002HU
done
Új termék
2016-09-27
1 Értékelések

hidratáló
Hidratál, puha lesz tőle az ajkam.
By Pócsi Regina on 2023-06-28
  A Manuka méz román termék? Mire ajánlott a Manuka méz?

  A Manuka méz a világon egyedülálló egyvirágú méz, amelyet a méhek az új-zélandi Manuka fa virágáról gyűjtenek. Egyedi antibakteriális, antimikrobiális, vírusellenes, antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságai miatt gyógyászati ​​használatra alkalmas.

  A Manuka MGO™ és az UMF SuperLife méz ideális láz, krónikus hörghurut, krónikus arcüreggyulladás, gyomorégés, torokfájás, nátha, gyomor-bélhurut, ínygyulladás, fogágybetegségek, asztma, asthenia esetén. Elpusztítja a Helicobacter Pylori baktériumokat is, amelyek a legtöbb gyomorfekélyért felelősek. Ezen kívül fokozza a sugárterápia hatásait a rák egyes formáinak kezelésében.

  Tudj meg többet:

  https://www.apiland.hu/blog/post/super-life-manuka-mez.html


4,5g 6 500,00 Ft
+
-
Kosárba
Product added to wishlist
group_work