Blog list

Blog navigation
 • A MÉHÉSZETI TERMÉKEK ÉS A SZOPTATÁS
  A MÉHÉSZETI TERMÉKEK ÉS A SZOPTATÁS

  Az első terhesség csodálatos időszak, tele rendkívüli érzésekkel és érzelmekkel. Annak ellenére, hogy alig várod, hogy a karjaidban tarthasd a babádat, rengeteg megválaszolatlan kérdés kavarog a fejedben, és lassan, lassan előjön a bizonytalanság.

  Bővebben >>
 • SUPER LIFE MANUKA MÉZ
  SUPER LIFE MANUKA MÉZ

  A SuperLife Manuka méz nyers, pontosan olyan formában lett begyűjtve, ahogy a méhek a kaptárban hagyják, magas ásványianyag-, vitamin-, tápanyag-, aminosav- és természetes enzimtartalommal. Az enyhén szemcsés és aromás állagú SuperLife Manuka méz egyvirágú méz antibakteriális, antimikrobiális, vírusölő, antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladás- és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

  Bővebben >>
 • PROPOLISZ- SZABADULJ MEG GYORSAN A TOROKFÁJÁSTÓL
  PROPOLISZ- SZABADULJ MEG GYORSAN A TOROKFÁJÁSTÓL

  Általában a torokfájást vírusfertőzés okozza. A szezonális megfázásra és az influenzára jellemző vírusok a leggyakoribbak, amelyek megtelepednek a garat nyálkahártyájában, kellemetlen érzést okozva a torokban. Egyes esetekben légúti fertőzések lépnek fel, és a fájdalom nyeléskor vagy akár beszédkor is jelentősen fokozódhat. A torokfájáson kívül a vírusfertőzések tünetegyüttesekkel is járnak, mint például: köhögés, láz, orrdugulás, hányás, étvágytalanság, és duzzadt nyirokcsomók.

  Bővebben >>
 • MIÉRT KRISTÁLYOSODIK A MÉZ ?
  MIÉRT KRISTÁLYOSODIK A MÉZ ?

  A méz a begyűjtés után hónapokon vagy akár éveken belül kikristályosodhat. Ez a folyamat a glükóz és a fruktóz arányától függ. Idővel a glükóz elválik a víztől, és  elkezdődik a kristályosodási folyamat. Tehát, ha magasabb a glükóz aránya, akkor a méz gyorsabban kristályosodik, mint a hárs-, repce- vagy poliflóráméz esetében. Ezzel szemben, ha a méz több fruktózt tartalmaz, nehezebben kristályosodik. A legjobb példa ebben az esetben az akácméz, amelyet legtöbbször folyékony formában...

  Bővebben >>
 • Detox méhkenyérrel
  Detox méhkenyérrel

  A méregtelenítő kúráknak az a szerepe, hogy semlegesítsék ezeket a méreganyagokat és kiegészítsék a szervezet természetes méregtelenítő rendszerének működését.

  Bővebben >>
 • Honnan származik a Black Friday ?
  Honnan származik a Black Friday ?

  A Black Friday kedvezmények nem csak háztartási gépekre vonatkoznak. Az egészség mindennél fontosabb, ezért kedvenc méhészeti termékeidet itt, az apiland.hu oldalon kedvezményes árakkal rendelheted meg. Győződj meg arról, hogy mindent beszereztél egy erős immunrendszerhez, így könnyen átvészelheted a hideg évszakokat.  

  Bővebben >>
 • Születésnap - 11 éve együtt az egészségért
  Születésnap - 11 éve együtt az egészségért

  Az októberi hónap különleges az ApiLand családjának. Családként említjük, mert már nem úgy érezzük, hogy egy munkahelyre jövünk, hanem egy olyan helyre ahol jól érezzük magunkat. Akárcsak otthon. A cél pedig közös: megismertetni az emberekkel a méhészeti termékek előnyeit. Már 11 éve, hogy ezt nagyon jól csináljuk.

  Bővebben >>
 • Top 3 méhészeti termék gyermekek számára
  Top 3 méhészeti termék gyermekek számára

  A gyermek immunrendszerének erősnek kell lennie ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjon cselekedni. Ha már megbizonyosodtál arról, hogy nyugodtan alszik, egészségesen táplálkozik, hidratált, és minél több időt tölt a szabadban, akkor már csak egy dolog van hátra: ismertesd meg gyermeked a méhészeti termékekkel.

  Bővebben >>
 • A méhpempő nem csak a hormonokra, hanem az idegekre is jó hatással van!
  A méhpempő nem csak a hormonokra, hanem az idegekre is jó hatással van!

  A méhpempő nem csak a hormonokra, hanem az idegekre is jó hatással van!

  Bővebben >>
 • A méz titkai
  A méz titkai

  A méz titkai!

  Bővebben >>
Showing 1 to 10 of 73 (8 Pages)
Product added to wishlist
group_work