Méhészeti termékek - minden, amire egy erős immunrendszernek szüksége van

Méhészeti termékek - minden, amire egy erős immunrendszernek szüksége van

Az ősz közeledtével immunrendszerünk sokkal érzékenyebb lesz a különböző vírusos megfázásokkal szemben. Főleg gyermekeink vannak kitéve a különböző betegségeknek az óvoda- vagy iskola kezdésekor, mivel az ő immunrendszerük nem teljesen fejlett.

Az idősebbek vagy a legyengült immunrendszerű személyek is, akik valamilyen vitamin- vagy ásványianyag hiányban szenvednek, fogékonyabbak a különböző vírusok által okozott megfázásokra. Ezért is fontos, hogy időben felkészítsük szervezetünk immunrendszerét, ezekre a külső “támadásokra”.

Nézd meg milyen méhészeti termékeket ajánlunk ebben az időszakban az immunrendszer erősítésére:

Tiszta méhpempő

A tiszta méhpempőt kizárólag a kaptár méhkirálynője élvezi egész élete során. Komplex összetételének köszönhetően kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben, így a különböző betegségek megelőzésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. Ezáltal az egyik legkiválóbb természetes megoldás immunitásunk erősítésére. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános energiaszintet, erősíti az immunrendszert és jotékony hatással van az idegrendszerre.

A tiszta méhpempő gyógyhatásai:

 • Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet. Főleg a gyermekek számára ajánlott, akiknek az immunrendszere még nem teljesen érett, és a tanévkezdéskor, sokkal jobban ki vannak téve a megfázásoknak. Továbbá serkenti a memóriaképességet, melynek fontos szerepe van a tanulási folyamatban.
 • Segít megelőzni és enyhíteni a megfázás és az influenza tüneteit. Mivel a tiszta méhpempő erősíti immunrendszerünket, így távol tartja a megfázást okozó baktériumokat és vírusokat.

“Már 2014 óta használom a méhpempőt és nagyon elégedett vagyok, főleg azért, mert azóta érezhetően megerősődött az immunrendszerem.”
András, 28 éves, Sárvár


“Mivel a gyermekeimnek rendszeresen adok méhpempőt, már 5 éve annak, hogy nem volt szükségük antibiotikumra.”
Márta, 37 éves, Budapest


“Méhkenyeret és méhpempőt vettem immunitásnövelőként. Sokkal ritkábban fázom meg és a megfázások rövidebb ideig tartanak.”
Norbert, 33 éves, Budapest

Manuka méz

A méhek, a Manuka mézet az Új-Zélandon őshonos, Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be. Ebben a mézben, természetes formában van jelen a metilglioxál (MGO™), mely biztosítja a méz egyedi antibakteriális erejét. Ennek köszönhetően a Manuka mézet az egyik legerősebb természetes antibiotikumok közé sorolhatjuk. Minél nagyobb a manuka méz MGO faktora, annál nagyobb az antibakteriális hatása.

A Manuka méz gyógyhatásai:

 • Erősíti az immunrendszert, ami által szervezetünk ellenállóképessége nő, megvédve minket a megfázásoktól és influenzától vagy a fertőzésektől.
 • Erősíti a gyermekek fejlelten immunrendszerét, segítve ezáltal, hogy könnyebben átvészeljék a megfázásokat.
 • Segít az évszakváltáskor leggyakrabban előforduló betegségek tüneteinek a kezelésében: torokfájás, láz, migrén, krónikus fáradság.

“A múlt évben nagyon csúnya orrmelléküreg-gyulladással küzdöttem. 10 napos antibiotikumos kezelés után, a tüneteim nem enyhültek. Viszont 2 napos Manuka MGO 400+ kezelés után megszünt a fejfájásom, egy hét után, már rendesen tudtam lélegezni. Csak ajánlani tudom. 7 éves kislányomnak is adtam reggelente egy kiskanálnyi Manuka mézet, így elkerülte a megfázást.”
Zita, Budapest


“Ami a Manuka mézet illeti, én sem hittem, amíg ki nem próbáltam. A kisfiam havonta kétszer mandulagyullással kezeltük. Már két és fél hónapja fogyasztják a gyermekeim a Manuka mézet és immunitásuk erősődött.”
Sarolta, Szeged


“Szerintem nagyon jó, főleg a gyermekek számára, mivel nem fáznak meg olyan gyakran!”
Magdolna, Sopron

Méhészeti ampullák - Királyi ampulla és Méhész ampullája

Az ApiLand méhész ampullái, olyan méhészeti termékek optimális keveréke, melyek segítenek egészségünk és vitalitásunk fenntartásában. A Méhész ampullája optimális arányban tartalmaz tiszta méhpempőt, propoliszt és virágport kivonatot, valamint nyers mézet. A Királyi ampulla viszont tiszta méhpempőt, ginzeng gyökér kivonatot és nyers mézet tartalmaz. A ginzengnek és méhpempőnek köszönhetően kiválóan élénkít. Ampulláink nagy előnye, hogy csomagolásuk praktikus: bárhol könnyen bevehetőek és a szállítás alatt nem igényelnek hűtést. Továbbá olyan méhészeti termékeket tartalmaznak, melyek növelik szervezetünk immunitását és energiaszintjét.

Méhészeti ampullák gyógyhatásai:

 • Erősítik az immunrendszert
 • Serkentik a szervezet védekezőképességét a mikrobiális fertőzések ellen
 • Tárolásuk és adagolásuk nagyon egyszerű csomagolásuknak köszönhetően
 • Kellemes ízük miatt a gyermekek egyik kedvence

“Annak ellenére, hogy már egész pici korától vittem napközibe, a kisfiam nem fázott meg vagy nem kapott el semmilyen súlyosabb betegséget, mivel már előzőleg adtam neki Méhész ampullát egy rokonom tanácsára.”
Julianna V., Szekszárd


“A Méhész ampullája segített a 3 éves és 7 hónapos kislányom immunrendszerének a megerősítésében. A meghülések ritkultak és a tünetek enyhébbek voltak.”
Flóra, 43 éves, Budapest


“A Kiráyli ampulla az egész család immunrendszerét felerősítette.”
Katalin P., 44 éves, Mohács

Nyers virágporok

A nyers virágpor a kaptár egyik legtáplálóbb eledele.A kutatók világszerte az egyik legtisztább élelmiszernek tartják.Már az ókori egyiptomiak és kínaiak orvosságként és a szervezet egészségének fenntartásában használták. A nyers virágpor olyan létfontosságú vitaminokat, enzimeket, valamint számos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, melyek szervezetünk egészségének a fenntartásában szükségesek.

Nyers virágporok gyógyhatásai:

 • Gazdag vitamin, ásványianyag és antioxidáns tartalmának köszönhetően erősítik szervezetünk immunrendszerét.
 • Többletenergiát biztosítanak, csökkentik a krónikus fáradtságot, helyreállítják az optimizmust és a vitalitást. Különösen a városokban élő embereknek ajánlott, akik a rohanó életritmus miatt különböző stresszformáknak vannak kitéve. Ajánlott a lábadozó betegek számára is.

“A tavaszi nyers virágpor kúrának köszönhetően a lányaim sokkal ritkábban hűltek meg.”
Irma N., 39 éves, Budapest


“Nagyra értékelem a nyers virágpor minőségét. Jótékony hatásai mellett, egy általános jó közérzetet biztosítanak.”
Anna M., 35 éves, Budapest


“Amióta nyers virágport és méhpempőt fogyasztok az egészségi állapotom javult, sokkal energikusabbnak érzem magam, nem vagyok fáradt és nem fáztam meg már 3 éve. Enyhültek az allergiás tüneteim és az emésztésem is javult.”
Ágota N., 47 éves, Jászberény


© 2006 - 2018 ApiLand SRL. Minden jog fentartva.

Jelen oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

 •