First Product Image
Manuka MGO™ 400+ mézes és propoliszos cukorkák
Manuka MGO™ 400+ mézes és propoliszos cukorkák
Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka...
Manuka MGO™ 400+ mézes és propoliszos cukorkák
Manuka MGO™ 400+ mézes és propoliszos cukorkák

Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal

5 000,00 Ft
Áfával együtt
1 Értékelések

A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét és a propolisz jótékony hatásait.

A doboz 15 darab egyénileg csomagolt cukorkát tartalmaz.

65 g


 

Mi a Manuka méz?

Ezt a típusú egy virágú mézet a méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be.

Az egyedülálló antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a Manuka méz egyre közismertebbé vált. Számos kutatás bebizonyította a Manuka méz jótékony hatásait egészségünk megőrzése érdekében.


A Manuka, egyedülálló faktora az MGO™

A Manuka méz egyedi faktora, az MGO™, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.

Az MGO™ bejegyzett védjegy, amelyet csak az új-zélandi tanúsítvánnyal és hivatalos engedélyekkel rendelkező laboratóriumok által függetlenül tesztelt méz hordozhatja ezt a címkén.

Minél magasabb az MGO™, annál erősebb az antibakteriális ereje.Ezek alapján megkülönböztetünk:

MGO™ 100+ méz - Karbantartási szint
Az immunrendszer fenntartására enyhe és rövid vagy közelmúltbéli betegségek esetén (enyhe megfázások, torokfájás stb.) ajánlott.

MGO™ 250+ méz - Közép szint
Bakteriális és gombás fertőzések esetén ajánlott. Napi 3-4 teáskanál mézes kezelés ajánlott, majd fenntartó kezelésként 1 teáskanál naponta.

MGO™ 400+ méz - Magas szint
Különösen akkut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban nem kezeltek ki és amelyeknek nagy az ellenállása a hagyományos kezelésekkel szemben.

MGO™ 550+ méz - Maximális aktivitási szint
Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott.A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal jótékony hatásai

A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal, tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét és a propolisz jótékony hatásait.

A Manuka méz magas MGO™ koncentrációja hatásos a különböző fertőzések és a torokfájás kezelésében. A cukorka összetételében található Manuka méz laboratóriumban megállapított metilglioxál koncentrációja MGO™ 400+, vagyis minimum 400 mg/kg.

Egy másik természetes “gyógyszer”, amelyet a méhek készítenek nekünk az a propolisz, amely többek között hozzájárul immunrendszerünk erősítéséhez, így elkerüljük a megfázást és influenzát. Továbbá véd a felső légúti megbetegedésektől és fertőtleníti a szájüreget.

A cukorka természetes összetevőket tartalmaz, ezért ajánlott a család minden tagjának.


A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorkák propolisszal nem tartalmaznak mesterséges ízeket vagy színeket, glutént vagy mogyoró származékokat.Figyelmeztetés!
Nem ajánlott 6 éven aluli gyermeknek. (fulladásveszély)

A propolisz allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás: Nedvességtől és fénytől óvott helyen, 25°C alatt.

Kiszerelés: A csomag 15 db. egyénileg csomagolt cukorkát tartalmaz.

FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!

Fedezd fel az ApiLand által forgalmazott Manuka méz jótékony hatásait, alábbi cikkeinkből:

MANUKA MÉZ - AZ ERŐS IMMUNRENDSZER SZÖVETSÉGESE
8 BŐRPROBLÉMA, AMIRE A MANUKA MÉZ A MEGOLDÁS
MANUKA MÉZ – 7 OLYAN JÓTÉKONY HATÁSA, AMELYET NEKED IS MEG KELL ISMERNED

Bővebben
Elrejtés
BIO Termék
Nem
BZZ2203HU
done
Új termék
1 Értékelések

Ajánlom.
Tökéletes torokfájásra, szinte azonnal hat.
By Magyar Tímea on 2023-06-28
    A Manuka méz román termék? Mire ajánlott a Manuka méz?

    A Manuka méz a világon egyedülálló egyvirágú méz, amelyet a méhek az új-zélandi Manuka fa virágáról gyűjtenek. Egyedi antibakteriális, antimikrobiális, vírusellenes, antioxidáns, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságai miatt gyógyászati ​​használatra alkalmas.

    A Manuka MGO™ és az UMF SuperLife méz ideális láz, krónikus hörghurut, krónikus arcüreggyulladás, gyomorégés, torokfájás, nátha, gyomor-bélhurut, ínygyulladás, fogágybetegségek, asztma, asthenia esetén. Elpusztítja a Helicobacter Pylori baktériumokat is, amelyek a legtöbb gyomorfekélyért felelősek. Ezen kívül fokozza a sugárterápia hatásait a rák egyes formáinak kezelésében.

    Tudj meg többet:

    https://www.apiland.hu/blog/post/super-life-manuka-mez.html


Product added to wishlist
group_work