Adatvédelmi szabályzat és feltételek

Az Apiland.hu weboldal használatával elfogadja ennek szabályzatát és feltételeit. Apiland fenntartja magának a jogot, hogy változásokat vezessen be, előzetes értesítés nélkül.

   Minden információ a jelen honlapon közzétett tájékoztató jellegű és nem helyettesíthetik az orvos vagy bármilyen egészségügyi szakember tanácsait vagy előírásait.

   Egy Apiland termék vásárlása előtt kérjük, olvassa el a tájékoztatót figyelmesen.

   Az étrend-kiegészítőkre vonatkozó tályékoztatást és tanácsadást nem hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium és nem célja,akármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy ennek megelőzésése. A termék forgalomba helyezését engedélyezte az Institute of Food IBA, és  összhangban van a törvénnyel.

A honlap fenntartója, illetve működtetője az Apiland SRL.

A honlap tulajdonos Apiland SRL.

Apiland SRL székhelye Baia Mare, str. Unirii, nr. 29, jud. Maramures, az email cím: magyarorszag@apiland.hu

Adószám: RO 14934030

Cégjegyzékszám: J24/560/2002

   A  honlap teljes tartalma apiland.hu - képek, szövegek, szimbólumok, grafika, szkriptek, programok és egyéb adatok - tulajdonosa apiland.hu és védve van a          A szerzői jogi törvény és a jogszabályok által. Ezek használata az apiland.hu engedélye nélkül büntetni a törvény.

Korlátolt felelőség

   Az Apiland  nem vállal felelősséget és nem lehet felelőségre vonni, olyan keletkezett károkért, amelyek a weboldalról vásárolt termék helytelen használatából erednek. Az  Apiland.hu és a kapcsolódó anyagokat használjuk "ahogy van" és "míg leltáron vannak" bármilyen  garancia nélkül. Felhasználók kifejezetten megállapodnak abban, hogy a webhely használata és a termékek csak saját felelősségére használhatja. A felhasználók tisztában vannak vele,hogy a woboldal használata és a termék vásárlása saját felelősségre történik. Apiland nem garantálja, hogy ez a honlap, a szerverek, vagy a küldött e-mail virusmentes vagy nem okoz bármifajta károkat.

   Az Apiland SRL korlátozott  hozzáférést biztosít ezen honlapon személyes érdek céljából, de nem jogosúlt letölteni, vagy modósítani  részben vagy teljesen az oldal tartalmát, másolni vagy eladni, vagy bármilyen  módon kereskedelmi célra kihasználja az Apiland érdekei ellen, és ennek írásos engedélye nélkül.

   Azok, akik hozzáférnek / látogatják a honlapot észrevételeket tehetnek, javaslatokat nyújthatnak be, ötleteket, kérdéseket vagy egyéb információkat, mindaddig, amíg a tartalom nem illegális, obszcén, fenyegető, rágalmazó, semmilyen módon nem zavarja mások magánéletét, nem sérti a szellemi tulajdonjogokat, nem tartalmaz vírusokat, szövegek célzás különböző promóciós kampányok, körlevelek, tömeges e-mailek vagy bármilyen más formában spamot.Azon személyek, akik hamis e-mail címet adnak meg, elektronikus üzenetet vagy bármifajta közlést továbbít egy más személy nevében a hatályos törvénynek megfelelően lesz megbüntetve.Az Apiland fenntartja magának a jogot, hogy az ilyenfajta tartalmú szöveget távolítsa el. Apiland SRL nem vállal felelősséget és nem is tehető felelőssé semmilyen ilyen jellegü okozott kommunikációs  kárért. Egy dokumentum küldésekor úgy tekinthető, hogy a felhasználó biztosít az Apiland és társai számára nem kizárólagos, korlátlan, ingyenes, visszavonhatatlan és továbbította felhasználást a továbbitásra, reprodukálni, módosítani, adaptálni, közzétételére, lefordítására,  és terjeszteni a tartalmat, hogy ezeket a világ bármely pontján. A felhasználó garantálja, hogy minden joga megvan a közétet tartalom fellett, vagy ennek továbbításával nem okoz  senkinek sem kárt.

Adatvédelem

 Ez az oldal biztonsági intézkedések használ  az informaciók elvesztése ellen, az információk helytelen vagy érvénytelen használata ellen, amely a mi ellenörzésünk allatt van. Apiland SRL nem vállal felelősséget a szoftver okozott adatvesztésért, szintén nem válalunk felelősséget a server által okozott hibákért, amely a honlapot látja el.

  Bármilyen panasz az esetleges híbás termékekkel az Apiland  tudtára lesz hozva maximum 24 órán belül a termék átvételéttől számítva. Ha az árú szállítás közben sérül, az ügyfél igényelheti az Apiland által beszedett összeg visszatérítését 30 napon belül, de másfajta kártérítést nem. Az Apiland elítél bármilyen nemű csalási próbálkozást és minden szükségest támogatást megad az esetleges veszteségek visszaszerzésében. Egyetértve ezzel  a dokumentummal, az ügyfél vállalja az összes kockázatot. Az Apiland SRL maximális kötelezetsége bármilyen ügyfél esetén kézbesítés hiánya vagy szakszerűtlen szállítás az Apiland által kapott összeg ezen ügyféltől.

Az Apiland felelőséget vállal a nyomdai vagy közétet hibákért, amit az árakat és jellemzőket jelenti. Abban az esetben, ha a termék ára, vagy bizonyos jellemzők hibásan voltak feltüntetve és az átadás még nem történt meg, cégünk fenntarja magának a jogot, hogy törölje a termék szállítását és a legrövidebb ídő alatt tájékoztassa az ügyfelélt.

További díjak

A végleges ár, amit a megrendelő fizet  áll: a termék árából és a szállítási költségégből.

Az Apiland nem számít fel semmifajta különdíjata vásárlónak a termék megvétele során. Bármilyen díj felszámításával kapcsolatban a magyarorszag@apiland.hu címre írhat.

A termékek szállítása 48-72 órán (2-3 munkanap) belül történik meg,ennek fogadása és feldolgozásától számítva.

A termékek visszatérítési feltételei

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A szolgáltatott áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az értesítésre kerül a dátum és az Ön aláirása, és postázva lesz a APILAND SRL, Baia Mare, Bd. Unirii nr. 29 vagy a magyarorszag@apiland.hu címre. A már említett helyzetben, vissza fogja téríteni a a fennt említett ídő alatt, a termék eredeti csomagolásában, anélkül hogy bármilyen sérülési nyom látszana, úgy a csomagoláson, mint a szigetelt terméken. Szállítási költségek Önt terhelik. A termék egyedi csomagolásának megnyításával, amelyben a kért termékek átadásra kerültek azt jelenti, hogy egyetért a Felhasználási Feltételek és a termékeket megegyeznek azzal amit rendelt és eleget tesznek az Ön követelményeinek. Az Apiland  SRL válalja, hogy visszatéríti az ügyféltől kapott összeget maximum az  elálás benyújtásától számított 14 napon belül.

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve itt (https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:304:0064:0088:HU:PDF)       érhető el.

  Bármilyen konfliktus az Apiland és a megrendelő között igyekszünk békés megálapodásra jutni. Ha ez nem lehetséges az ennek megfelelő törvény határozatot fogjuk alkalmazni és a konfliktus kezelése a román hatóságra tartozik.

Adtavédelmi szabályzat

Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvényt vettük alapul.Az Apiland  köteles és csak meghatározott célból az Ön által megadott adatokat kezelni.Azáltal, hogy az apiland.hu weboldalon megosztja e-mail címjét Ön egyértelműen hozzájárul, hogy a személyes adatai az Apiland SRL adatbázisába kerüljön és a jövöben ez felhasználva legyen.

  A személyes adatok begyűjtésének célja az Apiland által az, hogy külömböző akciók, reklám és marketing üzenetek küldése az Apiland SRL által münködtetett oldalakrol, belső statisztikák készítése. Az Apiland a személyes adatokat feldolgozza névtelen adatokká változtatva, amig a válalat münködik.

Az Ön adatai csak az Apiland  használatára vannak fenntartva és nem adjuk ki egy harmadik félnek.

Ha az Ön által megadott némely adatok helytelenek, kérjük ossza meg velünk  a lehető leghamarabb.Fizetéssel kapcsolatos információk

Vevőink 2 típusú fizetési módszer közül választhatnak:

  1. Fizetés kiszállításkor (kézpénzes utávnételes fizetés). A termék ellenértékét kiegyenlítheti közvetlenül a kézbesítő futárnak. A futár kiállítja a fizetési bizonylatot.
  2. Online bankkártyás fizetés. Amennyiben a Vásárló az online fizetési módot jelölt meg, átkerül a SimplePay biztonságos fizetőoldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a Vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról az ApiLand SRL nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

A www.apiland.hu nem igényli és nem tárólja bankkártyája adatait. Minden fizetéssel kapcsolatos információt a SimplePay OTP kezel.

Elfogadom, hogy az ApiLand SRL, (430232, Bd. Unirii 29, Baia Mare, Románia) által a www.apiland.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft (1093 Budapest, Közraktár út 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adatovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítsgényújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében vezetett fraud-monitoring.

Product added to wishlist
group_work