A karácsonyi ünnepek gyors léptekkel közelednek és az ajándékok megvásárlása egyre nagyobb stresszel jár. Biztos elkezdtél már karácsonyi ajándék listát írni, és elgondolkozni kinek milyen ajándék lenne a megfelelő. Függetlenül attól, hogy rokonnak, kedves barátnak, vagy munkatársnak keresel ajándékot figyelembe kell venned mindenki személyiségét, mivel biztosan azt szeretnéd, hogy örüljenek az ajándékoknak.

Hogyan válaszd ki a tökéletes ajándékot, amely egyszerre egyedi és hasznos anélkül, hogy napokig járnád a boltokat? Nehéz feladat, ugye?

Egy remek karácsonyi ajándék ötlet a méhészeti termékek, hiszen segítenek az egészségünk megőrzésében, illetve energiát és jó közérzetet biztosítanak, hogy könnyebben megbirkózzunk a mindennapi teendőkkel.

Méhészeti termék ajándékozásával kétszer szerzel örömöt, amikor az illető megkapja az ajándékot és amikor megtapasztalja a termékek egészségügyi hatásait.

Miért a méhészeti termékek a legjobb választás karácsonyi ajándékként?


Erősítik az immunrendszert

  • A méhészeti termékek erősítik az immunrendszert és megvédik a szervezetet a leggyakoribb betegségekkel (torokfájás, megfázás, influenza, köhögés, orrmelléküreg-gyulladás, hörghurut stb.) szemben.

Maximális energiát adnak

  • A méhészeti termékek fokozzák a szervezet energiaszintjét, megszüntetik a fáradtságérzetet és segítik a mindennapi stressz megszüntetését.

Serkentik a memória- és koncentrációképességet

  • A méhészeti termékek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, serkentve a memória- és koncentrációképességet a hétköznapi feladatok könnyebb elvégzése érdekében.

Szervezetünk ellenállóbb és külsőnk gyönyörűbb lesz

  • A méhészeti termékek biztosítják a mikró tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak stb.) napi szükségleteit, így segítik a természetes szépség megőrzését és lassítják az öregedési folyamatot.

100%-osan természetes termékek

  • A méhészeti termékek 100%-osan természetes termékek éppúgy ahogy a kaptárban megtalálhatóak. A bio termékeink státuszát az Ecoinspect tanusítványa támasztja alá.

Milyen méhészeti termékeket választhatsz karácsonyi ajándékként?

Íme néhány javaslat, hogy megkönnyítsük döntésedet:

TISZTA MÉHPEMPŐ 

A tiszta méhpempő a tökéletes ajándékot képezi azok számára, akik intenzív szellemi erőfeszítéseket tesznek nap mint nap vagy azok számára, akik épp egy fontos vizsga előtt állnak, mivelhogy jótékony hatással bír az idegrendszerre, hozzájárulhat a koncentráció és a memóriakapacitás fokozásához. A méhpempő egy fontos szövetséges a tanulási folyamatban is.

MÉHÉSZ AMPULLÁK

A méhész ampullák ideális ajándék a zsúfolt programú személyeknek, akiknek egy gyors, könnyen elérhető, természetes energiaforrásra van szükségük. A méhész ampullában olyan összetevők vannak, amelyekről köztudott, hogy erősítik az immunrendszert és energiával látnak el.Méhész ampullája - optimális vitaminkeverék

Tartalmaz: tiszta méhpempő, propolisz, virágport kivonat, nyers méz.

Királyi ampulla - természetes élénkítő

Tartalmaz: tiszta méhpempő, ginzeng gyökér kivonatot, nyers méz.NYERS VIRÁGPOR 

nyers virágpor a kaptár egyik legtáplálóbb eledele, kutatók világszerte az egyik legtisztább élelmiszernek tartják. A nyers virágpor olyan létfontosságú vitaminokat, enzimeket, valamint számos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, melyek szervezetünk egészségének a fenntartásában szükségesek.

MANUKA MÉZ 

Az egész világon népszerű, illetve erős antibakteriális és vírusellenes tulajdonságai miatt elismert Manuka MGO™ méz mellett a Manuka Health termékcsalád még tartalmaz fogkrémet, ajak balzsamot és Manuka mézes cukorkákat.

Ha megszeretnéd lepni családod, barátaid, kollégáid vagy feletteseid páratlan ünnepi ajándékokokkal, amelyek egészségesek is méghozzá, válaszd a 100%-ban természetes ApiLand termékeket! Így szeretteid nem csak az ajándéknak fognak örülni, hanem hatásuknak is.

Fedezd fel az összes ApiLand terméket!