A karácsonyi ünnepek gyors léptekkel közelednek és az ajándékok megvásárlása egyre nagyobb stresszel jár. Biztos elkezdtél már karácsonyi ajándék listát írni, és elgondolkozni kinek milyen ajándék lenne a megfelelő. Függetlenül attól, hogy rokonnak, kedves barátnak, vagy munkatársnak keresel ajándékot figyelembe kell venned mindenki személyiségét, mivel biztosan azt szeretnéd, hogy örüljenek az ajándékoknak.

Hogyan válaszd ki a tökéletes ajándékot, amely egyszerre egyedi és hasznos anélkül, hogy napokig járnád a boltokat? Nehéz feladat, ugye?

Egy remek karácsonyi ajándék ötlet a méhészeti termékek, hiszen segítenek az egészségünk megőrzésében, illetve energiát és jó közérzetet biztosítanak, hogy könnyebben megbirkózzunk a mindennapi teendőkkel.

Méhészeti termék ajándékozásával kétszer szerzel örömöt, amikor az illető megkapja az ajándékot és amikor megtapasztalja a termékek egészségügyi hatásait.

Miért a méhészeti termékek a legjobb választás karácsonyi ajándékként?


Erősítik az immunrendszert

  • A méhészeti termékek erősítik az immunrendszert és megvédik a szervezetet a leggyakoribb betegségekkel (torokfájás, megfázás, influenza, köhögés, orrmelléküreg-gyulladás, hörghurut stb.) szemben.

Maximális energiát adnak

  • A méhészeti termékek fokozzák a szervezet energiaszintjét, megszüntetik a fáradtságérzetet és segítik a mindennapi stressz megszüntetését.

Serkentik a memória- és koncentrációképességet

  • A méhészeti termékek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, serkentve a memória- és koncentrációképességet a hétköznapi feladatok könnyebb elvégzése érdekében.

Szervezetünk ellenállóbb és külsőnk gyönyörűbb lesz

  • A méhészeti termékek biztosítják a mikró tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak stb.) napi szükségleteit, így segítik a természetes szépség megőrzését és lassítják az öregedési folyamatot.

100%-osan természetes termékek

  • A méhészeti termékek 100%-osan természetes termékek éppúgy ahogy a kaptárban megtalálhatóak. A bio termékeink státuszát az Ecoinspect tanusítványa támasztja alá.
Fedezd fel a méhészeti termékekből álló csomagokat!
 


Milyen méhészeti termékeket választhatsz karácsonyi ajándékként?

Öt különleges ünnepi csomagot állítottunk össze számodra:

MÉHPEMPŐ CSOMAG

A különleges ünnepi csomag - méhpempő egy teljes méhpempő kúrát tartalmaz, amely kiváló immunerősítő és energiaszint növelő, javíthatja a memóriaképességet, leküzdheti a stresszt és a krónikus fáradtságot!

A tiszta méhpempő a tökéletes ajándékot képezi azok számára, akik intenzív szellemi erőfeszítéseket tesznek nap mint nap vagy azok számára, akik épp egy fontos vizsga előtt állnak, mivelhogy jótékony hatással bír az idegrendszerre, hozzájárulhat a koncentráció és a memóriakapacitás fokozásához. A méhpempő egy fontos szövetséges a tanulási folyamatban is.

MÉHÉSZ AMPULLA CSOMAG

A különleges ünnepi csomag - méhész ampulla ideális ajándék a zsúfolt programú személyeknek, akiknek egy gyors, könnyen elérhető, természetes energiaforrásra van szükségük. A méhész ampullában olyan összetevők vannak, amelyekről köztudott, hogy erősítik az immunrendszert és energiával látnak el.

NYERS VIRÁGPOR CSOMAG

A különleges ünnepi csomag - nyers virágpor csomag egy teljes nyers virágpor kúrát tartalmaz a hideg időszakra. A nyers virágpor segít az immunrendszer erősítésében, ezáltal elkerülve a megfázásokat és az influenzát, illetve jótékonyan hat a bélflórára.

MANUKA MÉZ CSOMAG

A különleges ünnepi csomag - Manuka méz kiváló ajándék azoknak, akik hívei a természetes gyógymódoknak. A csomag tartalmazza a legerősebb természetes antibiotikumnak tekintett, a Manuka mézet és Manuka mézes cukorkát, nagyon hatékony torokfájdalom csillapító.

Az egész világon népszerű, illetve erős antibakteriális és vírusellenes tulajdonságai miatt elismert Manuka MGO™ méz mellett a Manuka Health termékcsalád még tartalmaz fogkrémet, ajak balzsamot és Manuka mézes cukorkákat.

IMMUNITÁS ÉS ÉLETERŐ CSOMAG

A különleges ünnepi csomag - immunitás és életerő  tartalmaz méhpempőt, nyers virágport és lépesmézet, tehát olyan méhészeti termékeket, amelyek köztudottan immunerősítők, illetve energizáló és stresszoldó hatásúak.

Ha megszeretnéd lepni családod, barátaid, kollégáid vagy feletteseid páratlan ünnepi ajándékokokkal, amelyek egészségesek is méghozzá, válaszd különleges csomagjainkat vagy a 100%-ban természetes ApiLand termékeket! Így szeretteid nem csak az ajándéknak fognak örülni, hanem hatásuknak is.

Fedezd fel az ApiLand ünnepi csomagjait!