Ezen a héten a 9. évfordulónkat ünnepeljük. Azt a 9 évet, amelyben hittünk a méhészeti termékek erejében.  9 olyan év, amelyben naponta azért dolgoztunk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk neked,és ennek az évfordúlóját veletek szeretnénk megünnepelni. 

Tevékenységekről beszélve, örömmel emlékezünk és felvázoljuk most nagy vonalakban legkiválóbb eredményeinket:

Új termék az ampullák sorában
Olyan terméket dobtunk a piacra, amelyet kimondottan gyermekeknek terveztünk. Értékes és hatékony  méhészeti termékek szinergikus keveréke,  a lehető legjobb választás a gyermekek egészséges és harmonikus fejlődéséhez. A Gyerkőc ampullájában található széles skálája a létfontosságú vitaminoknak és ásványi anyagoknak, kiváló immunerősítő keverék amire a gyerekeknek szükségük van a növekedési időszakban. 

Újdonság a Manuka Health-tőlA Manuka Health termékskála is gazdagodott egy új termékkel. Ebben az évben elhoztuk nektek Manuka Méz antibakteriális sebkezelőt. Ez a termék 100%-ban steril orvosi Manuka mézet tartalmaz, a horzsolások és nyílt sebek gyógyításának biztonságos és hatékony használata céljából. Ideális lehet minden kisebb sebre, például: vágás, horzsolás, égési sérülés, ekcémák, felfekvések, bőrfekélyek vagy pattanások kezelésére. 


Minőség mellett a fenntarthatóság 
Erdélyt ritka szépségű tájak tarkítják. A növényvilág nagyon változatos, ami lehetővé teszi számunkra, hogy legalább 9 különböző nyers virágport kínálatjunk állandó jelleggel. 

Méhészeink kaptárai változatos és védett ökoszisztémájú, tiszta, vidéki környezetű régiókban helyezkednek el, távol a városi szennyezéstől, ami lehetővé teszi a méhészeti termékek választékának sokszínűségét és változatosságát. 

Ugyanakkor a méhészeti termékek minősége és tápértéke merőben azon is múlik, hogy a növényzet, a környezet és a talaj milyen tápláló tud lenni. Az érintetlen vagy csak hagyományosan felhasznált termőföldek még kiaknázatlan táplálék forrásként szolgálnak a teljes flóra számára, így minőségi alapanyagokat biztosítva a szorgosan dolgozó méheknek. 

Kettős célunk is van,amiért csak helyi erdélyi méhészekkel dolgozunk. Az egyik a helyi erőforrások értékesítése, másodrészt a helyi termelők és kisvállalkozók munkáját  ekképp támogatva voltaképp hozzájárulunk az ország gazdasági fejlődéséhez.

Speciális projektjeink
Ez év tavaszán a Több mint Testőr életmód magazin műsorának keretén belül kampányt indítottak a méhészeti termékek, kiváltképp azok a kaptár termékek népszerűsítése érdekében amelyek úgymond új keletűek, habár az ősidők óta fogyasztják és használják az alternatív terápiákban. 

Kiemelt célunk kampányunkkal a tudatos életmód népszerűsítése, a méhészeti termékek, mint természetes étrendkiegészítők, teljes értékű táplálékok jegyében. Voltaképp, mondjuk ki, a hagyományos gyógyászat és táplálkozási szokások újra integrálása a modern élet mindennapjaiba.  

“A szorgos méhecske” társasjáték - oktatás játékos formában

Abból az indíttatásból, hogy a gyermekeket megismertessük a méhészeti termékek jótékony hatásaival, a kaptár belső működésének érdekességeivel, és meg kedveltessük velük ezek fogyasztását , megszületett “A szorgos méhecske” társasjáték. Ez a kis játék bizonyára felvidítja majd az egész családot.

Egy új méhészeti terméket megszeretteni a gyerekkel könnyebb, ha játékos formában tesszük, ezért minden doboz Gyerkőc ampullája termékhez egy “Szorgos méhecske” játékot adunk ajándékba. 

Heti viccek karikatúrákkalAz ApiLandban mindenre van időnk: rendelések regisztrálására és ezeknek feldolgozására, telefonos, emailes vagy chattes beszélgetésekre, aktívak vagyunk facebookon, instagramon, új blog posztokat írunk, új termékeket dobunk a piacra. Mindemellett kiemelten odafigyelünk arra, hogy mosolyt csaljunk a kedves vásárlók arcára a hét elején. A Romániában jól ismert Costel Pătrășcan karikatúra készítő művésszel együttműködve, próbáljuk az élet humoros oldaláról megközelíteni azokat a híreket, amelyek nap mint nap a közösségi hálókat is elárasztják - olykor akár a kellemetlenebbeket is merészen bevállalta-. 

Kövessetek minket a Facebook- on és kezdjétek a kedd reggeleket egy adag egészséges humorral.

Az ApiLand csapata - szolgálatban járvány idején isAz idén a tavasz kellemetlenül és váratlanul lepte meg az egész világot. A koronavírus ,vagy inkább az óvintézkedések ennek megfékezésére eléggé megijesztettek mindenkit, viszont sikerült egészségesnek maradni, folytatni tevékenységeinket és így természetesen a megrendelések gyors és zökkenőmentes teljesítése és a szolgáltatás minőségi színvonala sértetlenül fennmaradt.  

A legnépszerűbb termékek a vészhelyzet idején a méhészeti ampullák, a méhpempő, a Manuka méz, illetve a propolisz voltak. 

Két román orvos a propolisz oldatot tesztelte a Covid 19 vírussal fertőzött betegeken és azt vették észre, hogy ezeknek a betegeknek az állapotuk néhány nap alatt javult. A kezelési ütemezés a következő volt: 3 ml propolisz oldat háromszor naponta az első három napban, ezután a következő 11 napban 2 ml propolisz oldat kétszer naponta (minden alkalommal egy kevéske mézzel elkeverve). A 14 nap eltelte után a Covid 19 fertőzés tesztje negatív lett. A 9. évfordulón, köszönetképpen,
október 9-18 között, nem 9, hanem 18% kedvezményt kapsz minden termVédekezés méhészeti termékekkelékünkre, beleértve a Manuka termékeket is. 

Örömmel tölt el követőink és vásárlóink minden egyes új tagja, mert vannak olyan mindennapi örömök, amelyeket csak a méhészeti termékek kedvelőinek közösségében lehet megélni.


Hálásak vagyunk nektek. Nélkületek, ez a 9 csodálatos év nem így telt volna.

Légy te is tagja a méhészeti termékek kedvelőinek!

Iratkozz fel a BZZ-levélre