A méhkaptár szervezettsége és a méhészeti termékek jótékony hatása bámulatos! A méhkaptár életét és a méhészeti termékek előnyeit a világ nagy egyetemein tanulmányozzák.

Sok különböző szakterületről származó személyiség fejezte már ki csodálkozását és csodálatát ezek a kis szorgalmas és önzetlen rovarok iránt. Láttál már valakit, aki annyira feláldozta volna magát a közösségért, amelynek részét képezi? Tudatában vagy annak, hogy a méheknek köszönhetjük a mindennapi táplálékunk nagy részét, mert ők felelősek a természetes beporzás közel 80%-ért, így a mezőgazdasági termelésért is? Arról nem is beszélve, hogy a méhkaptár termékei nemcsak édesebbé és egészségesebbé teszik életünket, de ezek számos betegségre kiváló orvosságot jelentenek.

Az ApiLand már több, mint 15 éve tanulmányozza a méhészeti termékek gyógyhatásait és komplex összetételét. Számos oktató jellegű kampányaik által hozzájárult ezen terület fejlesztéséhez. Továbbá, a méhészeti termékek kevesek által ismert gyógyhatásait bemutató információs jellegű tájékoztatók hozzájárulnak a fogyasztók és a méhészek ismereteinek bővítéséhez.

Az ApiLand az egyik legnagyobb méhészeti termékeket gyártó és forgalmazó cég Erdélyben. Az ApiLand széleskörű kínálata több, mint 50 különböző terméket foglal magába, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt: tiszta méhpempő, nyers virágporok, méhkenyér, méz stb.

Az ApiLand most is ugyanazt az elgondolást követi, mint létrejöttekor: “A legfőbb feladatunk, hogy tiszta, feldolgozatlan és minőségi méhészeti termékeket kínáljunk, úgy ahogy a kaptárban találhatóak azért, hogy teljes mértékben élvezhesd ezek jótékony hatásait.Az ApiLand csapata