Napjainkban az immunitást befolyásolhatja a stressz, a negatív érzelmek, a környezetszennyezés és a helytelen táplálkozás is. Sokszor nem is vagyunk tudatában annak, hogy gyenge az immunrendszerünk. Az ismétlődő megfázások és vírusos megbetegedések, a nehezen gyógyuló sebek, a gyakori fáradtság csak néhány jele a csökkent ellenálló képességünknek. Meggyengült állapotában már nem képes megvédeni minket a fertőzésektől, még egy egyszerű influenzától vagy náthától sem.

Itt megtalálsz 10 alapszabályt egy erős immunrendszerhez.

A méhpempő több mint 185 szerves összetevőt és számos más létfontosságú tápanyagot tartalmaz, ezért hatékony segítséget biztosít szervezetünknek a vírusos betegségek és a mikrobiális fertőzések legyőzésében.Cukorbetegek is fogyaszthatják, és nagyon kedvező számukra, mert gyorsítja a sebek gyógyulását. Enyhítheti az allergiás tüneteket, valamint az autoimmun betegségek kezelésében is kifejti hatását. Ezek közé sorolhatjuk a bőrfarkas- (lupus erythematosus) vagy a pikkelysömör-(psoriasis) autoimmun betegségeket, amikor is immunrendszerünk a saját testünk ellen fordul.

A méhpempő a kaptár legértékesebb terméke, a királynő kizárólagos tápláléka, aki ennek köszönheti a dolgozó méheknél több tízszer hosszabb életét, valamint bármilyen betegség elleni hihetetlen védekező erejét.

Ugyanilyen pozitív hatással van a mi szervezetünkre is a méhpempő, fő szövetségesünk abban, hogy egészségesen és egyensúlyban tartsa immunrendszerünket, erősítse, revitalizálja szervezetünket ellensúlyozva a stressz és a negatív érzelmek oly káros hatásait. Mindemellett az őszi-téli időszakban tökéletes támogatója testünk védekező mechanizmusának.

A méhpempőben fellelhető hatóanyagok tárából három kivételes összetevő tűnik ki.

A legfontosabb összetevő a 10-HDA sav, amely az immunrendszer fő irányítójaként közvetlen hatással van a T-sejtekre. Ezek a szervezet védekezésének elengedhetetlen elemei és az autoimmun betegségek megnyilvánulásáért felelős fő tényezők.

A Royalisin kiváló immunitás erősítő, semlegesíti a baktériumokat, gyorsítja a sebek gyógyulását.

A harmadik fontos összetevő a Gammaglobulin, amely támogatja szervezetünket a fertőzések leküzdésében, megöli a baktériumokat és a vírusokat, valamint a májgyulladás elleni küzdelemben is hatékony lehet.

Következésképpen a méhpempő, mivel eredményesen irányítja a T-sejteket és rajtuk keresztül az immunrendszerünk működését erősíti a szervezetünk ellenállóképességét, valamint segít számos betegség megelőzésében és leküzdésében, egy remek természetes immunerősítő minden korosztály számára.

A méhpempő tehát ideális pajzsnak minősül csökkent immunitásunk számára. Más néven, a méhek szuperélelmiszere, sokoldalúan fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre.

Az ApiLand hagyományos és bio változatban kínál Önnek méhpempőt, valamint Méhész- és Királyi ampullákat, amely összetételében megtalálja a tiszta méhpempőt.