TISZTA MÉHPEMPŐ

Mit kell tudni a méhpempő adagolásáról?

A kívánt hatás elérése érdekében fogyaszd legalább évente kétszer, 6 hetes kúrát tartva. Kozmetikumként is ajánlott, mint összetevő, bőr- vagy hajkezelések készítéséhez.

Önmagában:

Nyelv alá helyezve teljes feloldódásig, a nap első étkezése előtt 20-30 perccel ajánlott fogyasztani:

Gyermekek - 0,5 g/nap

Felnőttek - 1-2 g/nap

Mézben elkeverve 2%:

(például 10 gram méhpempő 500 gramm nyers mézben elkeverve)

Gyermekek - 1-2 teáskanál/nap

Felnőttek - 1-2 kanál/nap.


Hány éves kortól ajánlott a tiszta méhpemő gyermekek számára?

Mint minden más méhészeti terméket, így a méhpempőt is 1 éves kortól ajánljuk gyermekek számára. Így időben segítheti az immunrendszer helyes működését.


Ajánlott a méhpempő várandós nőknek, és szoptató kismamáknak?

Terhes nők számára nincs semmilyen ellenjavallat, éppen ellenkezőleg, a tiszta méhpempő erősen ajánlott a terhesség és a szoptatás alatt is, ugyanis a szervezetet minden szükséges tápanyaggal ellátja.


A tiszta méhpempő hizlal?

A tiszta méhpempő nem hizlal. Étrend-kiegészítőként használható a helytelen táplálkozásunk okozta hiányosságok pótlására.

A méhészeti termékek jótékony hatással vannak a szervezetre, nem hizlalnak. Fogyasztása egészséges táplálkozással kombinálva javasolt.


A tiszta méhpempő segíti az impotencia kezelését és a termékenységet?

A tiszta méhpempő egyedi méhészeti termék, amely különösen értékes, mivel megfelelő fogyasztás esetén számos rendkívüli jótékony hatást lehet vele elérni a szervezet egészsége és vitalitása szempontjából. Ugyanakkor erős szexuális stimuláns, segít növelni a libidót és a szexuális teljesítményt.


A tiszta méhpempő segít a rák kezelésében?

A tiszta méhpempő a szakorvos által javasolt kezelés mellett a daganatos betegek számára is hasznos lehet, mivel serkenti a szervezet ellenálló képességét a kemoterápia és a sugárterápia káros mellékhatásaival szemben, a kezelés előtt és után egyaránt.

A méhkenyér szintén javasolt kemoterápia esetén, mivel gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és immunerősítő.


Fogyasztható-e egyszerre tiszta méhpempő és nyers virágpor?

A tiszta méhpempő és a nyers virágpor egyidejűleg is fogyasztható, ellenjavallat nélkül. Sőt, együtt fogyasztva jótékony hatásuk felerősödhet.


Product added to wishlist
group_work