Manuka Health torokspray

Manuka Health torokspray Nagyítsd ki

Manuka Health torokspray

Új termék

Enyhíti a torokfájást, biztosítja a szájhigiéniát, frissíti a leheletet, erősíti az immunitást és megelőzi a légzőszervi vírusokat a hideg évszakban.

Több részlet

A termék jelenleg nincs leltáron

Jelenleg nem elérhető termék

6,130 Ft‎

  • 30ml

Akciós ajánlatok

NYERS HEGYI
37,750 Ft‎ 41,000 Ft‎
Akciós csomag:
14,900 Ft‎ 17,900 Ft‎
Akciós csomag:
13,500 Ft‎ 17,000 Ft‎
Akciós csomag:
13,000 Ft‎ 16,500 Ft‎
Királyi ampulla
5,500 Ft‎ 6,000 Ft‎
TISZTA BIO
2,000 Ft‎

Termékkel kapcsolatos tudnivaló

Mi a Manuka méz?

Az összes mézfajta közül a Manuka mézre külön felfigyeltek az egészségügyi szakemberek, mivel rendkívüli antibakteriális tulajdonságai vannak. A Manuka méz gyógyító ereje egy összetett, dihidroxi-acetonnak köszönhető, amely nagyon magas koncentrációban megtalálható az Új-Zélandon őshonos Manuka fa virágjaiban .

A Manuka méz antibakteriális hatását 20 évnyi kutatás igazolja, beleértve Dr. Molan professzornak, az Új-Zélandi Waikato Egyetem biokémikusának tanulmányai is. A hagyományos mézzel ellentétben a Manuka méz rendkívül magas MGO™ tartalmú (metiglioxal) hatóanyagot foglal magába, amely orvosi célokra teszi alkalmassá.

Kutatások kimutatták, hogy a Manuka méz nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik: antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatású, illetve rendkívül hatékony immunrendszer erősítő és számos egészségügyi probléma tüneteinek enyhítésére megfelelő.

Az MGO™, a Manuka egyedülálló faktora:

A Manuka méz egyedi faktora, az MGO, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét. Ezek alapján megkülönböztetünk:

MGO™ 100+ méz - Karbantartási szint

Az immunrendszer fenntartására enyhe és rövid vagy közelmúltbéli betegségek esetén (enyhe megfázások, torokfájás, stb.) ajánlott.

MGO™ 250+ méz - Közép szint

Bakteriális és gombás fertőzések esetén ajánlott. Napi 3-4 teáskanál mézes kezelés ajánlott, majd fenntartó kezelésként 1 teáskanál naponta.

MGO™ 400+ méz - Magas szint

Különösen akkut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban nem kezeltek ki és amelyeknek nagy az ellenállása a hagyományos kezelésekkel szemben.

MGO 550+ méz - Maximális aktivitási szint

Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott.


A Manuka Health Torokspray gyógyhatásai:

Az új-zélandi szennyezetlen környezetből származó Manuka méz MGO™ 400+ és a Propolisz BIO30™ illóolajokkal társulnak, így egy legyőzhetetlen keveréket alkotnak, amely enyhíti a torokfájást, biztosítja a szájhigiéniát, frissíti a leheletet, erősíti az immunitást és megelőzi a légzőszervi vírusokat a hideg évszakban.

A propolisz természetes antibiotikumként ismeret, mivel nagy mennyiségben tartalmaz bioflavonoidokat, antiszeptikus és antioxidáns tulajdonságú anyagokat. A Manuka méz az egyedülálló antibakteriális erejéről híres a világon. Az illóolajok mind fizikai, mind szellemileg frissítő hatással bírnak.

Figyelem: Cukorbetegség és allergia esetén forduljon kezelőorvosához.

Használat: Minden használat előtt rázza fel az üveget. Fújja be torkát vele 3-4 alkalommal naponta.

Tárolás:  jól lezárva, szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől óvott helyen.

Kiszerelés: 30ml.


Tudj meg többet a Manuka mézről a következő cikkekből:

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/manuka-mez-az-eros-immunrendszer-szovetsegese

https://www.apiland.hu/blog/szepseg/8-borproblema-amire-a-manuka-mez-a-megoldas

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/manuka-mez-7-olyan-jotekony-hatasa-amelyet-neked-is-meg-kell-ismerned13 egyéb termékek ugyanabban a kategóriában:

© 2006 - 2019 ApiLand SRL. Minden jog fentartva.

Jelen oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

  •