A gyermekek növekedése egy dinamikus folyamat, kezdve a születéstől és folytatódva a felnőtté válásig, a szervezet állandó fizikai és pszicho-intellektuális változásokon megy keresztül.

 Az egészséges táplálkozás a szervezet optimális fejlődésének kulcsa a növekedés folyamatában. A szükséges tápanyagok bevitelét egy teljes étrend biztosítja, amely friss gyümölcsöket és zöldségeket, húsféléket, tojást és tejtermékeket tartalmaz. Ennek beállítását meglehetősen nehéz elérni olyan okokból, mint például szülők és nagyszülők információ hiánya, a gyümölcs- és zöldségkínálat szezonális változékonysága, a család étkezési szokásai vagy a gyermek által kedvelt egyoldalú ételek fogyasztása.

 A kicsiknek optimális vitamin-, ásványi anyag- és más alapvető tápanyagra van szükségük a növekedési folyamatban ahhoz, hogy harmonikus és megfelelő fejlődésben legyen részük.

Sajnos, ezeket a tápanyagokat nehéz megszerezni kizárólag az ételekből ezért, néha a gyerekeknek is szükségük van étrendkiegészítőkre. Ezekkel azokat a hiányosságokat tudjuk pótolni szervezetük számára amire pont szükségük lehet az illető fejlődési szakaszban.

A gyermekek táplálkozási igényeit szem előtt tartva, létrehoztunk egy új méhészeti terméket: a Gyerkőc ampulláját - amely a gyermekek immunitásának, memóriájának és vitalitásának a szövetségese lehet. A Gyerkőc Ampulla egy természetes étrendkiegészítő, melynek szerepe a gyermek szervezete számára szükséges tápanyagok biztosítása. Segíthet az immunrendszer erősítésében, energiát nyújthat és növelheti a koncentráció és memória készséget.

 

Íme, mit tudhat meg ebből a cikkből:

 Mi a Gyerkőc ampullája?

 Mit tartalmaz a Gyerkőc ampullája?

 Melyek a Gyerkőc ampulla jótékony hatásai:

  • Erősítheti a gyermek immunrendszerét

  • Védheti a szervezetet a vírusok és fertőzések ellen 

  • Javíthatja a fizikai- és szellemi teljesítményt

  • Növelheti a szervezet vitalitását

  • Elősegítheti a gyermekek neuro pszichológiai fejlődését

 Mikor és hogyan fogyaszthatja gyermeked a Gyerkőc ampulláját?


Mi a gyerkőc amupllája? 

A Gyerkőc ampullája egy vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, nyomelemekben, lipidekben és esszenciális zsírsavakban gazdag természetes koktél, amely a növésben lévő gyermekek igényeinek megfelelően lett létrehozva.  A Gyerkőc ampullája a tiszta méhpempő, a nyers virágpor, a nyers méz, a propolisz optimális keveréke egy kis narancslé sűrítménnyel turbózva, amely így egy valódi öröm a gyermekek számára és egyben egészséges fejlődésük tökéletes forrása.

A Gyerkőc ampullája praktikus és vonzó csomagolással rendelkezik, a kis műanyag ampulla így könnyen szállítható, kibontandó és fogyasztható, míg a doboz designja könnyen felismerhetővé és népszerűvé téve ezt a terméket a gyerekek körében. Így a Gyerkőc ampullája fogyasztásának pillanata a nap egyik közkedvelt pillanatává válhat.

 

Mit tartalmaz a Gyerkőc ampullája?

Gyerkőc ampullája- 100%-ban természetes étrend kiegészítő gyermekek számára.

A Gyerkőc ampullájának összetevői különlegesek. Minden ampulla finom és egészséges keveréke a tiszta méhpempőnek, a nyers virágpornak, a nyers méznek, a propolisznak és a narancslé sűrítménynek.

A tiszta méhpempő a méhek által készített élelem a méhkirálynő számára, ő lévén az egyetlen, aki egész életében örvendhet ennek az értékes eledelnek. Komplex összetevőinek köszönhetően, a méhpempő a legfontosabb tápanyagokat biztosítja szervezetünk számára. Ezen kívül, a tiszta méhpempő az acetilkolin egyetlen természetes forrása, amely az ideg impulzus közvetítésében játszik fontos szerepet, felelős az agyműködés megfelelő működéséért, serkentvén ennek a koncentráció és memória készségét. A méhpempő egy másik fontos összetevője, az a 10-HDA sav, amely nélkülözhetetlen az idegrendszeri fejlődésben és az immunrendszer erősítésében.


Tudj meg többet a méhpempő hatásáról a koncentráció és memória készségre

 

A nyers méz az a természetes, fel nem melegített méz, amely ekképp megőrzi minden jótékony tulajdonságát. Ez egy gazdag antioxidáns forrás amely fontos a gyermekek immunrendszerének. Ugyanakkor olyan növényi tápanyag forrás, amely a szervezet optimális fejlődésében játszik fontos szerepet, mivel speciális antibakteriális és vírus ölő tulajdonságokkal rendelkezik.

 

A propolisz, amely az egyike a legerősebb természetes antibiotikumoknak, egy gyantás anyag, amit a méhek a fák rügyéből gyűjtenek és használnak a kaptár belső falainak és repedéseinek lefedésére. Ez egy a mikrobák és penészgombák elleni védekezésre szolgáló eszközük. Erős gombaellenes és baktericid hatással bír. Ez segíthet a gyermekek immunerősítésében, de nagyon hatékony a megfázás és az influenza kezelésében is, erős vírus ölő, antibakteriális, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően.

  

A nyers virágpor az a finom por, amely a porzóban képződik, amit a méhek összevegyítenek saját garatnedvükkel és a hátsó lábaikon található pollen kosárban haza viszik a kaptárba. Ezt a méhészek összegyűjtik és azonnal lefagyasztják, így megőrizve az összes jótékony tulajdonságát. A nyers virágpor az egyik legfontosabb -leginkább aminosav formájában lévő - növényi fehérjeforrás. A nyers virágporból származó tápanyagok kitűnő természetes energizáló hatást kölcsönöznek neki és valódi segítséget nyújthatnak a memória készség és az immunrendszer normál működésének fenntartásában.

Fedezd fel Mi a nyers virágpor és mire jó

 

A narancslé sűrítményt hozzáadásával ez a termék a gyermekek kedvencévé válik. Ez kiegészíti a Gyerkőc ampullája jótékony hatásait az immunrendszer erősítésének és a vérszegénység elleni küzdelem terén és egyben természetes vitamin, flavonoid és fitotápanyag forrás.


 

 

 A Gyerkőc Ampulla jótékony hatásai

Most, hogy megismerted a Gyerkőc ampullájában található méhészeti termékeket és ezeknek különleges tulajdonságait, fedezzük fel ennek a jótékony hatásait és azt, hogy miért is kellene ezt beiktatni a gyermekek mindennapi étrendjébe.

Fentebb említettük az immunerősítést, az energiát, a koncentráció és memória készséget. Íme milyen komplex jótékony tulajdonsággal rendelkezik a Gyerkőc Ampullája a gyerekek szervezetének egészséges fejlődésében.

 

Erősíti a gyerekek immunrendszerét

A Gyerkőc ampullája az egyik leghatékonyabb természetes kezelése a gyenge immunrendszernek. A gyerekek, akiknek ez még nincs teljesen kifejlődve megkezdve az óvodát vagy iskolát, hajlamosabbak a megfázásra és a különböző fertőzésekre.

 Komplex összetételének köszönhetően (vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak), a Gyerkőc Ampulla egy teljeskörű étrend kiegészítő, amely megelőzheti ezeket a megfázásokat az immunrendszer megerősítése révén.

A Gyerkőc Ampulla biztosíthatja a gyermekek szervezetének szükséges legfontosabb tápanyagokat, amelyekre ennek oly nagy szüksége van. Az a szervezet, amely az összes szükséges fontos tápanyagot elsajátítja magának, az egy erős szervezet és fel tudja venni a harcot a kórokozókkal.

A Gyerkőc Ampullában található tiszta méhpempőnek három kivételes összetevője van: a gamma globulin, a royalisin és a 10-HDA sav, amely az immunrendszer fő modulátora. Ezek az összetevők erősítheti az immunrendszert, segíthetik a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel szemben, képesek lehetnek a baktériumok és vírusok kiiktatására és jótékony hatással bírhatnak még a hepatitisz ellen is. 

A tiszta méhpempővel egyetemben megemlíthetjük a nyers mézet, a nyers virágport és a narancslé sűrítmény, amelyek kiegészítik a Gyerkőc ampullájában lévő tápanyagok sorát a gyermekek immunrendszerének és szervezetének megerősítése érdekében.

 

Kezd most el te is gyermeked immunrendszer erősítő kúráját A Gyerkőc ampullájával

Védheti a szervezetet a vírusoktól és baktériumoktól

Immunrendszerünk felnőtt korunkig folyamatos fejlődésben van. A gyerekek azok, akik gyakrabban megfáznak, 8-10-szer is egy évben, mert a védekező képességük még nincs teljesen kifejlődve és így fokozott védelmet igényelnek a kórokozókkal szemben.

A Gyerkőc ampullája biztosíthatja az alapvető tápanyagok optimális bevételét és az immunrendszer stimulálását, ezzel védve a szervezetet a vírusok és a fertőzések ellen, amivel a kicsit oly gyakran szembesülnek.

A Gyerkőc ampullája összetételben található propolisz a legerősebb antibiotikumként van nyilvántartva. Vírus ölő, gyulladásgátló és baktérium ellenes tulajdonságainak köszönhetően, távol tarthatja a vírusokat és fertőzéseket és enyhítheti a megfázások és influenza tüneteit.  Propolisz, méhpempő, nyers virágpor és nyers méz együttesen képviselheti azt a védelmet a leggyakoribb betegségekkel szemben, amire a hideg és átmeneti évszakokban szükségünk van.

 

Javíthatja a fizikai- és szellemi teljesítményt

A nagy mennyiségű iskolai feladatok és az azutáni extra tevékenységek, sport, felkészülés vizsgára vagy versenyre, mind olyan teendők, amelyek kimerülté, stresszessé, illetve túlterhelté tehetik a gyerekeket. Ekkor érezhetjük úgy, hogy szükség lehet egy kis segítségre, ami energiával láthatja el gyermekeinket, hogy sikeresen megbirkózzanak a napi ütemtervvel vagy vizsgákkal.

A Gyerkőc Ampullája az egyike azoknak a hatékony étrend kiegészítőknek, amely természetes módon növelhetjük a koncentráció és memória készséget és egyben energizáló hatású az aktív és sportoló gyermekek számára.

 Ez a méhészeti termék keverék egy kiváló stimuláns a tanulási folyamatban. Bizonyos alapvető nyomelemek (foszfor, magnézium), a B1, B2, B6 vitaminok, aminosavak (fenilalanin, triptofán) jelenlétének köszönhetően, a Gyerkőc Ampullája hasznos lehet a memória javítása és az intellektuális teljesítmény növelése érdekében.

 Amikor a gyermek nem képes a leckére figyelni vagy könnyen elvonható a figyelme a tanulástól, akkor a probléma a csökkent koncentrálóképesség lehet.

A Gyerkőc Ampulla segítségedre lehet ebben az esetben is. Acetilkolin tartalma miatt (ami egyedül a méhpempőben található meg természetes formájában), amely egy fontos ideg impulzus közvetítő, így ez a készítmény egy nagyon fontos támogatója lehet az agyműködésnek, javítva ezzel az agy koncentráló képességét.

A Gyerkőc Ampullája ajánlott sportoló, kiemelt fizikai aktivitást folytató gyerekek számára is, mivel javíthatja a fizikai teljesítményt az energia szint növelése és a szervezet rezisztenciájának támogatása által.

E rendkívüli hatások mellett, a Gyerkőc Ampullája támogatást nyújthat a gyermekek szervezetének a fáradtság és a stressz elleni küzdelemben, főleg vizsgák és sportversenyek előtt.

 

Rendelj Gyerkőc Ampulláját és segíts gyermeked a jobb koncentrálás és könnyebb tanulás elérésében!

 

Növelheti a szervezet vitalitását

Azt mondják, hogy a gyerekek örökmozgók és fáradhatatlanok. Viszont ez nem mindig van így. Vannak olyan periódusok, amikor túlterheltnek vagy kimerültnek érezhetik magukat, stresszesek, vagy szoronganak, feszültek egy vizsga előtt, vagy vitamin és ásványi anyaghiányban szenvednek.

A Gyerkőc ampullája biztosíthatja a napi szükségletet, amit a vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak együttese nyújthat és amely egy komplex étrend kiegészítő a gyermeki szervezet számára. Energiát kölcsönözhet a szervezetnek, hogy a gyermekek részt vehessenek az összes kedvenc tevékenységükben és így ne maradjanak le semmi általuk kedvelt eseményről se. Ezen kívül, a Gyerkőc ampullája segítségükre lehet a fáradtság és a stressz leküzdésében és jó közérzetet kölcsönözhet.

Ahogy említettük már, a Gyerkőc ampullája a sportoló gyermekek fontos szövetségese lehet a versenyek időszakában és a fizikai erőfeszítésekkel való rezisztenciát növelheti. Ez egy természetes energia serkentő és stresszcsökkentő is lehet ebben az időszakban.

 

Elősegítheti a gyermekek neuro-pszichés fejlődését

Mindegyik periódus a gyermek életében egy izgalmas élmény, úgy a gyermek, mint a szülők számára. A gyermek fejlődése számos specifikus szakaszon megy keresztül: ha 1 évesen alig, hogy elkezd járni és másképp használja a játékokat, 3 évesen már körbe tud írni tevékenységeket és az ábrákat, 5-6 évesen már ír betűket és összeadni és kivonni tanul.

Ahogy azt eddig is bemutattuk, a Gyerkőc ampullája javíthat a koncentráló- és memória készségen, növelheti az energiát a szervezetben és segítheti a gyermekeket megbirkózni a napi tevékenységekkel. Ekképp, a Gyerkőc ampullája hozzájárulhat a gyermekek megfelelő neuro-pszichés fejlődéséhez és segítheti őket a gyermekkor minden szakaszának sikeres teljesítésében.

A Gyerkőc ampullája összetételében található tiszta méhpempő az egyetlen természetes formában található acetilkolin forrás, amely az idegi impulzus közvetítésében játszik fontos szerepet. A Gyerkőc Ampulla tehát támogathatja az agyműködést, stimulálva a koncentráló készséget. Mi több, tudományosan kimutatták, hogy a méhpempő fontos szerepet játszik az idegrendszer fejlődésében és megfelelő működésében, a szinapszisok és idegsejtek helyreállítása révén, hiszen a vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és aminosavak mellett a 10-HDA savat is tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a idegrendszeri fejlődéshez.

 

Mikor és hogyan fogyaszthatja gyermeked a Gyerkőc ampullája?

 

A Gyerkőc Ampulla nem ajánlott 3 éven aluli gyermekeknek.

A napi ajánlott adag 1 ampulla. Fogyasztása ajánlott reggel/délelőtt, 23-30 perccel evés előtt.

A Gyerkőc Ampulla szobahőmérsékleten, naptól védett helyen tárolandó.

Szülők és nagyszülők részére ajánljuk a Méhész Ampullát és a Királyi Ampullát.

 

A Gyerkőc Ampulla a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás lehet a szülők számára, amikor gyermekük szervezetének egészséges fejlődéséről beszélünk. Ez a tiszta méhészeti termékek keveréke biztosítja a növésben lévő szervezet összes szükséges tápanyagát és ezáltal immunerősítőként is szolgál, megvédve őket a vírusoktól és fertőzésektől.

Mi több, a Gyerkőc ampullája képviselheti a legerősebb szövetségest a tanulás és a neuropszichológiai fejlődés folyamatában, stimulálva ezzel a gyermek koncentráló képességét és a memória készségét. Ez egy természetes tonikum a gyermek számára, mivel segíthet kiküszöbölni a fáradtságot, növelheti az energiaszintjét és így jobban helytáll a fizikai és intellektuális aktivitások teljesítésében.

Tehát, a Gyerkőc ampullája minden, amire szüksége lehet a gyermekednek egészsége és vitalitása megőrzéséhez.

 

 

Züm-züm!!! Ha most vásárolsz Gyerkőc Ampulláját, ajándékba küldünk mellé egy “A szorgos méhecske” társasjátékot!

 

Ismerd meg közelebbről a legkedveltebb ApiLand termékeket a következő blog bejegyzésekből:

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/mi-a-nyers-viragpor-es-mire-jo

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/termeszetes-immunerosito-gyerekeknek

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/manuka-mez-az-eros-immunrendszer-szovetsegese

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/11-olyan-tunet-es-betegseg-amelyre-nem-is-tudtad-hogy-a-mehpempo-a-megoldas

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/a-propolisz-7-rendkivueli-hatasa-egeszseguenkre

https://www.apiland.hu/blog/egeszseg/kerueld-az-antibiotikumokat-tudd-meg-milyen-termeszetes-alternativak-leteznek