Egyes élelmiszerek csodákra képesek és a méhpempő az egyik közülük! Élelmiszer és gyógyszer egyidőben! Rendszeres fogysztása hozzájárul az élettartam meghosszabbításához az és valódi csodákat tesz egészségünkkel és szépségünkkel. Gazdag hatóanyag tartalmának köszönhetően - amelyek közül számos csak a méhpempőben található - fantasztikus regenerálódási képességet biztosít. Segít az erő és a fiatalság megőrzésében, növeli az immunitást és magas energiaszintet biztosít.

A méhpempő szervezetünk számos területére van gyógyhatással, például a teljes gyomor- és bélrendszerre, a vesékre és a májra, az ízületekre, illetve a csontokra.

Ezen kívül a koleszterin- és a vérnyomásszint szabályozása és a szívizom támogatása által a méhpempő fontos szív- és érrendszervédőnek minősül.

Az immunrendszer erősítése által támogatja a szervezetet a fertőzésekkel, a megfázással és az influenzával szemben, illetve megbízható szövetséges a tüdőbetegségek és a különböző immunbetegségek esetén.

A méhpempő kiváló hatással van a szaporítószervekre is, enyhíti a premenstruációs tüneteket, szabályozza a menstruációs ciklust és egyensúlyban tartja a hormonokat a változókorban. Fontos szerepet játszik a férfi- és női meddőség, az impotencia és a frigiditás elleni küzdelem során.

A méhpempő esszenciális az idegrendszer fejlődésében és működésében, illetve megelőzi a degeneratív betegségeket. Hatásos a depresszió és a fáradtság elhárításában, valamint megszabadít minket az álmatlanságtól és a stressztől. Javítja a memóriát, a koncentrációt és a szellemi képességeinket. Kulcsszerepet játszik a gyermekek fejlődési szakaszában és a maximális szellemi igénybevétel időszakában is egyaránt.

A méhpempő nem csak az egészségünkben játszik fontos szerepet, de a szépségünk megőrzésében is. Segít a pattanásos és a szeborreás bőr kezelésében.

Erős tápláló és ránctalanító hatása által a méhpempő segít megőrizni bőre szépségét és fiatalságát.

1 gr napi belső használat esetén, de külső használat esetén is különböző haj vagy arcpakolások összetevőjeként a méhpempő képes biztosítani számunkra az egészséget és az irigylésre méltó szépséget.

Minőségi méhészeti termékeket biztosítunk, amelyek Erdély domb- és hegyvidékeiről származnak. Termékkínálatunkból választhatja a tiszta méhpempőt vagy a mézben oldott, virágporral és propolisszal elkevert méhpempőt - Méhész ampulláját -, ami egy különleges kombináció az egészség és az életerő érdekében.