Mindig hittünk a méhészeti termékekben és mindig is meg akartuk ismertetni őket a nyilvánossággal. Az egészséges életmód érdekében, olyan termékeket tárunk a nyilvánosság elé, amelyek széles körű jótékony hatásokkal rendelkeznek a szervezetre nézve: a nyers virágport, a tiszta méhpempőt, a méhkenyeret - a méhek eledelét, és a 95%-os tisztaságú propoliszt.

Az általunk kínált termékek minőségének garantálása mindig is a mi tevékenységünk középpontjában volt és ezért esett választásunk a nyers, feldolgozatlan termékekre, épp úgy, ahogy a kaptárban találhatóak. Ez lévén az egyetlen módja annak, hogy megőrizzék valódi terápiás hatásukat.


A célok elérésével fejlődünk

Az ApiLand csapatának fő célja, hogy csak tiszta és kiváló minőségű  méhészeti termékeket kínáljon a fogyasztók számára és így elértük, hogy az Új-Zélandi Manuka Health termékeinek egyedüli beszállítója legyünk Magyarországon. Fő célunk azonban továbbra is a méhészeti termékek előnyeiről való tájékoztatás és oktatás. Ebben a tekintetben vizsgáljuk meg a kaptár termékeinek összetettségét, hogy hasznos információkat osszunk meg követőinkkel különböző online csatornákon (blog, Facebook, Instagram) keresztül, illetve külömböző egészséges életmód szemléletet képviselő rendezvényeken való megjelenésünkkor. Méhecskéink készséggel és hasznos információkkal állnak rendelkezésedre a 0618480339-es telefonszámon, a Zendesk Chat-en vagy az info@apiland.hu e-mail címen.


Honnan tudjuk, hogy jól teljesítünk a méhészeti termékek terén?

A méhészeti termékek kedvelőinek elismerése a legmeggyőzőbb bizonyíték. Üzeneteitek motiválnak minket és örülünk, hogy sok vásárlótól kapunk visszajelzést. Ez segít abban, hogy megértsük, mire van szükségük vásárlóinknak és hogy megoldásokat találjunk minden szükségletre. Köszönjük, hogy az ApiLand termékeit választod és hogy aktívak vagytok a Facebook és az Instagram oldalainkon, ahol megoszthatjátok termékeinkkel való  tapasztalataitokat más méhészeti termékek kedvelőivel.8 év egészség a kaptárból

A 8 év tevékenyés sikerét nektek köszönhetjük, mert egész idő alatt velünk voltatok és együtt nőttünk ekkorává. Köszönetünk kinyilvánításaként veletek szeretnénk ünnepelni a 8. évfordulónkat és egy egész hétig tartó árengedménnyel és kedvezményes csomagokkal jutalmazzuk meg hűségeteket. Örüljetek továbbra is a méhészeti termékek által nyújtotta jótékony hatásoknak, csodálatos ízviláguknak és mondjátok el barátaitoknak is ha boldogabbak vagytok, amikor  az ApiLand méhészeti termékeit fogyasztjátok.