A természetes orvosságok egyike, amely az idők során bizonyította hatékonyságát, az a méhpempő. Az ókori görögök az örök ifjúság forrásának nevezték, a méhpempőt ma a világ nagy egyetemei vizsgálják és a valódi fiatalság, egészség és szépség elixírjének tartják, mert a hatékonyságát számos betegség esetén bizonyították. A méhpempő rengeteg vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, aminosavakat tartalmaz, amelyek közül néhányat a testünk nem tud termelni... Éppen ezért a méhpempő egy alapvető étrend-kiegészítő!

Továbbá tartalmazza a már híres 10-HDA savat, amely erős vírusölő, gombaölő és antibakteriális hatással rendelkezik, ezáltal a méhpempő egy ideális immunerősítő is.

Védelmet biztosít a megfázással és influenzával szemben, megóv a fertőzésektől és felgyorsítja a sebek gyógyulási idejét. A méhpempő az acetilkolinnak az egyetlen természetes forrása, amely az idegimpulzus továbbításának nélkülözhetetlen anyaga, ezáltal a méhpempő javítja a memóriát, növeli a koncentrációs képességet és a szellemi teljesítőképességet. Kiváló a gyermekek növekedési szakaszában, vizsgák idején, de akkor is, amikor elkezdenek megjelenni a neuronális degeneráció első jelei.

Rendeljen tőlünk jó minőségű, tiszta méhpempőt és 100gr mellé ajándékba kap 25 gr méhpempőt

Itt megtalálsz 10 alapszabályt egy erős immunrendszerhez.

Győződjön meg róla személyesen, hogy egy méhpempőkúra sokkal egészségesebbé, energikusabbá és erőteljesebbé teszi Önt! Amennyiben a méhpempő gyógyhatásait finom ízzel párosítaná figyelemébe ajánljuk a méhészeti ampulláinkat:

A Méhész ampullában méhpempő, virágpor és propolisz található mézben elkeverve.

A Király ampullában méhpempő és ginzeng van feloldva mézben. A ginzeng, amelyet a távol-keletiek az élet forrásának neveznek, a méhpempőhöz hasonlóan késlelteti az öregedés folyamatát.

Gondoljunk csak arra, hogy a méhkirálynő – akit a méhek egész életében kizárólag méhpempővel etetnek - csaknem 50-szer többet él, mint egy dolgozó méh, illetve naponta több mint 1000 tojást rak le. Japán tudósok tanulmányai igazolják, hogy a méhpempő rendelkezik ezekkel a hatásokkal az emberi szervezetre is, meghosszabbítja az élettartamot és serkenti a termékenységet, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Az ApiLand jó minőségű, megbízható méhészeti termékeket kínál, amelyek Erdély domb- és hegyvidékeiről származnak.

A méhészeti ampullákat is jelenleg kedvezményes áron vásárolhatja weboldalunkon. Döntsön a természetes megoldások mellett!