Méhészeti termékek egy erős immunrendszerért

Az iskolába, bölcsődébe, óvodába való visszatérés játékot, szocializációt és a kollektívába való beilleszkedést jelent, de azt is jelenti, hogy a gyerekeket rengeteg mikrobának tesszük ki, növeljük a szezonális vírusok elkapásának kockázatát, sőt, fizikailag is kimerítjük a kicsiket.

Sok esetben a gyerekek havonta kétszer megfáznak, így többet maradnak otthon, mint az iskolában. Te is elszeretnéd kerülni a hasonló kellemetlen helyzeteket?

Gyerkőc ampulla - méhészeti termékek keveréke, amelyek fokozzák egymás hatékonyságát, jelentős terápiás értékekkel rendelkezve.

Minden ampulla tiszta méhpempőt, propoliszt, nyers virágport, vegyesvirág mézet és narancslevet tartalmaz.Tápanyagokban gazdag, pótolja a szervezet vitamin- és ásványianyag-hiányát, és védőpajzsot képez a szezonális vírusokkal szemben.

Javaslat: 

iskolakezdéskor legalább 6 hetes kúra, 1-2 ampulla/nap

Méhkenyér mézben - 30% méhkenyér és 70% méz optimális keveréke, amely fokozza a szervezet természetes méregtelenítő rendszerének aktivitását, küzd a vérszegénységgel és megkönnyíti az emésztést.

Ahhoz, hogy a szervezet képes legyen felvenni a harcot a szezonális vírusokkal és baktériumokkal, szükséges, hogy a nyár folyamán minden felgyülemlett méreganyagtól megszabaduljon.

Javaslat: 

napi egy teáskanál a hideg évszak kezdetén

Nyers vadrózsa virágpor - fontos növényi fehérjeforrás, amely támogatja a szervezet összes anyagcsere-folyamatát és ezáltal hozzájárul egy erős immunrendszer kialakulásához.

A méhek által virágporból és saját enzimeikből előállított nyers vadrózsa virágpor édes ízű. Fogyasztható egyenesen az üvegből, szezonális gyümölcssalátához, joghurtban vagy egy pohár vízben feloldva.

Javaslat: 

5g/nap minimum hat hétig

Egyéb méhészeti termékek, amelyekkel a Back to School listádat bővítheted:

Product added to wishlist

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ. Ha folyatatod a böngészést, hozzájárulsz ezen információk felhasználásához. További információkért kattints ide.